Sziasztok,
250$-t szeretnék Ps-re (borgir444), vagy MB-re, Ftp-n tudnék fizetni érte (borgir4)
Sziasztok!
MB-re kellene 20$, Fultilten (BruknerSzigfrid) tudok fizetni.
A multkori adatlopás miatt meg kellett változtatni az MB-s accountom címét, és addig nem tudok kikérni pénzt, amíg be nem fizettem az új címmel.
Az éjszaka folyamán felmerült vádakat vizsgáljuk. Tilt Elek és ancsa1975 amíg nem tisztázzák magukat felkerülnek a gyanús tagok listájára.
Továbbá a fórum elvek többszörös megsértése miatt a következő felhasználók bannolásra kerültek: Check Nicholson, grobipoker, Flippmester
Ezek az intézkedések értetek történnek. Nem engedjük, hogy 5-6 ember bomlassza a közösséget.
Megértéseteket köszönjük!
Az éjszaka folyamán felmerült vádakat vizsgáljuk. Tilt Elek és ancsa1975 amíg nem tisztázzák magukat felkerülnek a gyanus tagok listájába.
Továbbá a fórum elvek többszörös megsértése miatt a következő felhasználók bannolásra kerültek: Charles Nicholson, grobipoker, Flippmester
Ezek az intézkedések értetek történnek. Nem fogjuk engedni, hogy 5-6 ember bomlassza a közösséget.
Megértésetek köszönjük!
Sztem a PA-s adminok ezt megmondják majd.
Sztem a PA-s adminok ezt megmondják majd.
Kedves fórumozók!
A Pókerakadémia stábjának rengeteg munkája van. Nincs kapacitásunk detektív munkákat végezni. Ezért az "ancsa1975 Tilt Elek" ügyben is gyors döntést hozunk, mivel szeretnénk rövidre zárni a témát, hogy újra az érdeketeiket szolgáló munkánkat folytathassuk.
A két felhasználót érő vádakat se megerősíteni, se cáfolni nem tudjuk. Minden felhasználó döntsön a saját elbírálása alapján.
Tények: Ma reggel írtunk a Tilt Elek és az ancsa1975 nevű usernek is. Mindkettőjükkel telefonon szerettünk volna beszélni. Tilt Elek titkos céges telefonra hivatkozott, majd újabb kérésre adott egy skype elérhetőséget, amin azóta se sikerült elérnünk. Ancsa1975 azt írta most dolgozik csak este ér rá, de telefonszámot nem adott meg, második kérésre sem. Érdekes módon azonban egész nap a fórumon tevékenykedett...
Amennyiben szeretnék tisztázni magukat, minket hétfőtöl péntekig 10-18 óráig e-mailben, privát üzenetben vagy az ügyfélszolgálaton keresztül elérnek.
Amíg nem tisztázzák magukat 100%-ban, addig felfüggesztjük a hozzászólási jogukat.
Szia kedves ancsa.
Most olvasom , hogy milyen csúnyán átvertek.
Nagyon sajnálom a dolgot de lehettél volna figyelmesebb is.
Én nagyon sajnálom,hogy a "figyelmetlen" nőket átverik.
Tudom nem nagy kárpótlás de én küldtem neked 2$ a ps nick nevedre.
Ha még egy pár forumozó csatlakozik hozzám talán enyhíthetünk a károdon.
Aki meg átbaszott azt tiltsák ki örökre az akadémiáról.
Köszönöm Elek megkaptam a 2$-t de igazán nem kelett volna.
Látom te is egri vagy majd egyszer megbeszélünk egy időpontot és megiszunk valamit.
GL
nem aktuális :)
Sziasztok!
SCOOP idejére akartam áttenni pénzt FTPről Starsra , de Moneybookers még mindig nem üzemképes sajnos.
Ezért szeretnék egy oda-vissza átutalást lebonyolítani , én FTP-n fizetnék .
200-500$ közötti összegre gondoltam.
A fáradozásért cserébe 20$al többet küldök vissza FTP-n.
Ha vki megtudná tenni ezt a szívességet , privat üzenetben küldöm a ps nickem .
Köszönöm mégegyszer !