Átment mindkettőtöknek.
Sziasztok!
$200, de minimum $150-ra lenne szükségem Netellerre. PS-en (Kubesz), vagy MB-n tudom ELŐRE küldeni a pénzt megbízható (!) tagnak.
Mivel nagyon-nagyon fontos és az első hsz-ben írták hogy telefonszámot is célszerű kiírni, megteszem ezt is. (70/945-0607).
Köszönöm szépen előre is.
sziasztok!
Pokerstars-ra és Full Tiltre szeretnék pénzt feltölteni. Pénzküldésre gondoltam amit forintban fizetnék ki az illetőnek a helyszínen. Próba képp kisebb tételben,aztán meglátjuk. (15 dollár kb)
PS nevem DanielnNagy86
FTP nevem dinka86
ha vki tud segíteni kérem írjon itt.
sajnos privát üzenetet nem tudok írni még...:(
sziasztok!
Pokerstars-ra és Full Tiltre szeretnék pénzt feltölteni. Pénzküldésre gondoltam amit forintban fizetnék ki az illetőnek a helyszínen. Próba képp kisebb tételben,aztán meglátjuk. (15 dollár kb)
PS nevem DanielnNagy86
FTP nevem dinka86
ha vki tud segíteni kérem írjon itt.
sajnos privát üzenetet nem tudok írni még...:(
Szaisztok,
FTP-n lenne szükségem 1000$-ra nickem: furtum
Ps-n tudom küldeni a pénzt. nickem: boerni21.
Nem fontos, sőt jobb is lenne ha nem egybe jönne, ugyanis akkor limit emelést kell kérnem a pstől, hogy megkaphasd a pénzed.... Ha egyelőre vki tudna nekem segíteni 215$-al, hogy miniFTOPS első pár eventjén induljak azt megköszönném.
Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)
Szaisztok,
FTP-n lenne szükségem 1000$-ra nickem: furtum
Ps-n tudom küldeni a pénzt. nickem: boerni21.
Nem fontos, sőt jobb is lenne ha nem egybe jönne, ugyanis akkor limit emelést kell kérnem a pstől, hogy megkaphasd a pénzed.... Ha egyelőre vki tudna nekem segíteni 215$-al, hogy miniFTOPS első pár eventjén induljak azt megköszönném.
Helló!
Nekem meg pont fordítva jönne jól, nekem a starson van kevés pénzem :)
PS: BT86
FTP: T-Boy86
Most rohannom kell, estefelé (ha minden jól megy 9 körül) leszek gépközelben, akkor megcsinálhatjuk ha gondolod.
Ciao most fenn vagyok, ha te is akkor pls jelezd :)
Helló!
Itt vagyok.