ftp-ről cserélnék 1 kis lovettát starsra vagy mb-re, így hogy minden nagy turni multi entry, kb. sosem játszom ott. olyan max 1K-ra gondoltam, PM akit érdekel, ilyen 5$-val azér ne zargassatok :)
Üdv.
Szükségem lenne 800$-ra MB-re, FTP-n utalom. Előre csak akkor küldök, ha megbízható, régi user vagy. MB címem és FTP nickem privátban.
Ez a gyerek csaló!!!
Beszéltem vele MSN-en, be akart húzni, hogy cseréljünk $-t. Először 250, aztán 150, 100, végül már 50$-ra alkudozott, és persze ő előre nem küld! Mondom 2 hozzászólásod van akadémián, mit szivatsz! Lényeg hogy nem jött össze a tranzakció!
Este tolom FTP-n 26$-os tour, erre egy asztalra kerülök a nickjével! Csetben kérdezgetem, hogy "Veled beszéltem MSN-en?" - erre mondja hogy be sem lépettma MSN-re, és hogy valaki más használja a nickjét itt...
Erről ennyit, előre ne küldjetek senkinek $-t!
Szerencsém volt!
ftp-ről cserélnék 1 kis lovettát starsra vagy mb-re, így hogy minden nagy turni multi entry, kb. sosem játszom ott. olyan max 1K-ra gondoltam, PM akit érdekel, ilyen 5$-val azér ne zargassatok :)
Igazán megtisztelő, h az én nevemmel próbál csalni, de NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!! Emlékszem Rád, h beszéltünk FTPn, illetve még valaki jelezte azóta, h itt valaki megpróbál visszaélni a nickemmel. Sajnos itt eddig nem voltam tag, így meg tudta tenni, bár nagyon kreatív, h még ilyen freemailes címet is csinált hozzá, de valóban csaló!
Sajnos nem tudom, h kell itt jelenteni, ez az első hozzászólásom itt, ugyh ha vki leírná nekem megköszönném, és bármikor szívesen bizonyítom h én vagyok az igazi :)
Remélem senkinek nem okozott kárt a kis gangstanövendék x)
64$-t cserélnék FTP-ről PS-re
FTP:zsugabubus11
PS:zsugabubus22
zauga buga engem érdekelne
zauga buga engem érdekelne
FTP-n $253-t küldenék Stars $245-ért cserébe!
FTP: Heyman-89
Pokerstars: Veritas0922
Ha esetleg valakit érdekel PS-en 50$ 8k hufért -> https://poker-akademia.com/vBulletin/koenyvek/17149-elado-cuccok-nem-csak-koenyvek.html#post330880