Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

titcar
Válasz Gabson kommentjére
2011. jún. 5. 19:50

ftp-ről cserélnék 1 kis lovettát starsra vagy mb-re, így hogy minden nagy turni multi entry, kb. sosem játszom ott. olyan max 1K-ra gondoltam, PM akit érdekel, ilyen 5$-val azér ne zargassatok :)

Gabson
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 6. 13:16

Üdv.
Szükségem lenne 800$-ra MB-re, FTP-n utalom. Előre csak akkor küldök, ha megbízható, régi user vagy. MB címem és FTP nickem privátban.

real_jamslanoche
Válasz Szigi kommentjére
2011. jún. 7. 17:24

Ez a gyerek csaló!!!

Beszéltem vele MSN-en, be akart húzni, hogy cseréljünk $-t. Először 250, aztán 150, 100, végül már 50$-ra alkudozott, és persze ő előre nem küld! Mondom 2 hozzászólásod van akadémián, mit szivatsz! Lényeg hogy nem jött össze a tranzakció!

Este tolom FTP-n 26$-os tour, erre egy asztalra kerülök a nickjével! Csetben kérdezgetem, hogy "Veled beszéltem MSN-en?" - erre mondja hogy be sem lépettma MSN-re, és hogy valaki más használja a nickjét itt...

Erről ennyit, előre ne küldjetek senkinek $-t!

Szerencsém volt!

Igazán megtisztelő, h az én nevemmel próbál csalni, de NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!! Emlékszem Rád, h beszéltünk FTPn, illetve még valaki jelezte azóta, h itt valaki megpróbál visszaélni a nickemmel. Sajnos itt eddig nem voltam tag, így meg tudta tenni, bár nagyon kreatív, h még ilyen freemailes címet is csinált hozzá, de valóban csaló!

Sajnos nem tudom, h kell itt jelenteni, ez az első hozzászólásom itt, ugyh ha vki leírná nekem megköszönném, és bármikor szívesen bizonyítom h én vagyok az igazi :)

Remélem senkinek nem okozott kárt a kis gangstanövendék x)

titcar
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 7. 17:51

ftp-ről cserélnék 1 kis lovettát starsra vagy mb-re, így hogy minden nagy turni multi entry, kb. sosem játszom ott. olyan max 1K-ra gondoltam, PM akit érdekel, ilyen 5$-val azér ne zargassatok :)

már tárgytalan :)

Szigi
Válasz real_jamslanoche kommentjére
2011. jún. 8. 10:12

Igazán megtisztelő, h az én nevemmel próbál csalni, de NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT!! Emlékszem Rád, h beszéltünk FTPn, illetve még valaki jelezte azóta, h itt valaki megpróbál visszaélni a nickemmel. Sajnos itt eddig nem voltam tag, így meg tudta tenni, bár nagyon kreatív, h még ilyen freemailes címet is csinált hozzá, de valóban csaló!

Sajnos nem tudom, h kell itt jelenteni, ez az első hozzászólásom itt, ugyh ha vki leírná nekem megköszönném, és bármikor szívesen bizonyítom h én vagyok az igazi :)

Remélem senkinek nem okozott kárt a kis gangstanövendék x)

Hi Jams!

Sztem vedd fel a kapcsolatot Zoleee-val itt!

Jól toltad múltkor FTP-n! :) GL

Remélem sok "real" hsz-ed olvassuk itt még! :P Üdv a fórumon!

zsugabubus23
Válasz Szigi kommentjére
2011. jún. 8. 12:04

64$-t cserélnék FTP-ről PS-re
FTP:zsugabubus11
PS:zsugabubus22

andrass6
Válasz zsugabubus23 kommentjére
2011. jún. 11. 10:00

zauga buga engem érdekelne

sportember
Válasz andrass6 kommentjére
2011. jún. 11. 11:40

zauga buga engem érdekelne

Én tudok neked küldeni FTP-re dollárt, PS $-ért cserébe. Írj, hogy mennyi érdekel.

PS: backflip91
FTP: backflip91

Heyman
Válasz sportember kommentjére
2011. jún. 13. 18:25

FTP-n $253-t küldenék Stars $245-ért cserébe!

FTP: Heyman-89
Pokerstars: Veritas0922

norseenter
Válasz Heyman kommentjére
2011. jún. 14. 10:58
Élő ügyfélszolgálat