zoleee t nem sikerült elérnem mert nem volt oyan hogy személyes üzenet irása valamiért most nem találom biztos velem van a gond de tüntessük el ezt a janabit et valahogy nagyon zavar már .... khm antijanabit club :))
köszönöm szépen és hogy kiálltok mellettem . :cool:
szerintem sok tagot átvágott már, csak kis összeggel, ezért nem foglalkoztak vele...bevallom, eddig én sem...
gondolom azért nem tudtál privát üzenetet küldeni, mert kevés volt a hozzászólásaid száma.
de a lényeget leírtam Zoleee-nak, remélem eltűnik ez a köcsög :)
zoleee t nem sikerült elérnem mert nem volt oyan hogy személyes üzenet irása valamiért most nem találom biztos velem van a gond de tüntessük el ezt a janabit et valahogy nagyon zavar már .... khm antijanabit club :))
köszönöm srácok már alakul a 30 hozzászólásom :D:cool:
Sziasztok!
Kedd óta Barcelonában vagyok az affiliate konferencián és nem igazán volt időm az oldalra nézni.
Janabit, tgrpkr és trollpapa bannolásra került.
Legközelebbre: leggyorsabban úgy intéződik ilyesmi, ha írtok az info@pokerakademiapontcom címre. Azt öten nézzük rendszeresen, így biztos hamarább feldolgozásra kerül.
ok, reméljük mostanában nemigen lesz ilyesmi..
köszönet; ferkocse
köszönjük!
sos
Sziasztok 10000Ft ért vennek dolcsit a Pokerstarson tudna valaki segíteni. (BUDAPEST) tel:20/3536696 Kriszti
Sziasztok, a magyar bankszámlámra kellene 8k HUF, cserébe Starson vagy Netelleren küldöm ELŐRE a 40$-t.
Sajnos máshogy jelenleg nem tudom megoldani, ha Netellerről kérnék átutalást 10$ fix kezelési költséget számolnának fel, ami rengeteg.
Már volt több sikeres pénzcserém is, keress vissza nyugodtan a hsz-eim között.
Stars nick: No22Hijacker
Bankszámlaszámot PM-ben küldök.