MB-re szeretnék kérni 80$-t. PS-en tudnám küldeni. Megbízható tagot keresek a cseréhez.
Itt / Privátban várom az érdeklődést a csere iránt.
Kérünk mindenkit, a pénzcserék tekintetében tartsák be az első hozzászólásban lévő szabályokat. Amennyiben ennek nem tesztek eleget, a hozzászólások törlésre kerülnek.
1BakcsuGabi1 hozzászólásait a szabályok be nem tartása miatt töröltük, a következő ilyen esetben akadémiás regisztrációját is törölni fogjuk.
1BakcsuGabi1 hozzászólásait a szabályok be nem tartása miatt töröltük, a következő ilyen esetben akadémiás regisztrációját is törölni fogjuk.
"1BakcsuGabi1" felkerült a feljelentett tagok közé. Vigyázzatok vele.
Felőlem Balukapitány is lehet a neve alá írva. Vagy jöhet "törzstag vagyok" pólóban... A tényen akkor sem változtat, hogy ÉN a lehető legkorrektebben akartam megoldani.
Reggelig a topicot lezárjuk.
PS-MB csere
Sziasztok!
Nem vagyok teljesen új az oldalon inkább olvasgatom a témákat hozzászólásokat ezért nincs elég hozzászólásom még :(
Nemrég befizetem PS-re MB-ről (sikerült elbuknom) és véletlenül maradt MB-n 6$-om valakit megkérnék ,hogy cseréljük el PS-en. (k.gergo6 nick néven vagyok) Persze én küldöm előbb!
MB címet kérnék majd a kedves segítőtől.
Megbízható embereket kérnék!
Tudom ,hogy ez szinte semmi ,de ha rá szán valaki egy kis időt azt megköszönöm!
zipszi
Ha nyerek az utalás után akkor 5$ utalok át a segítőnek!
Netelleren kene 2k usd, mb-n kuldom, fee-t en allom. Csak regi tagok jelentkezeset varom!
MB-re szeretnék 30$-t hogy betudjak fizetni PS-re a 22$-os ticket miatt.
előre utalom PS-en a 30$-t!
köszi!