Sziasztok!
Van egy 50$ Gift voucher tickettem a RedKingsre helyette
pokerstarsra kérnék 38$ játékos transferrel.
RedKings nick: AIPIMassaTT
Pokerstars nick: AIPIMassaTT
szia
Igen ilyen tickett
netelleren kene kissebb mennyisegu $ (30-50)
starson/mb-n tudom kuldeni
1K-t szeretnék MB-re PS-ért cserébe
PS:idkPsPro
1K-t szeretnék MB-re PS-ért cserébe
PS:idkPsPro
200$-t tud valaki cserélni?Fontos lenne
Hali! Van egy utalásokra sosem használt Payza (ex-AlertPay) számlám bő 6$-al. Nem tudom sikerül-e áttranszferálni, de ha megoldható, akkor szívesen elcserélném Pokerstarson (nick: pokerrockett ) vagy MB-n 5$-ra. (Payza ill. MB nick privátban)
A party pokeren lehet utalni? Ha igen kellene rá $1. PS en fizetek $2-t érte
nick: Hippiasz (mindkét oldalon)
Privátba ha átküldöd a vezeték és keresztnevedet, akkor szerintem fogok tudni utalni, bár még sosem csináltam.
A party pokeren lehet utalni? Ha igen kellene rá $1. PS en fizetek $2-t érte
nick: Hippiasz (mindkét oldalon)
Sziasztok !
Szükségem lenne egy kis segítségre. Kéne 22 dollár a moneybookers számlámra, ezért cserébe 25$-t, vagy PS-en vagy netelleren keresztül ma legkésőbb fél 12ig.Elsőként szeretném én a pénzt kapni, és csak utána küldeném a 25 dolcsit, referenciám 78draneR, tőle kaptam a tippet, hogy írjak ide, sajnos most ő sem tudja megoldani ezt a transfert a határidőn belül.
Mivel még új vagyok és nincs meg még a 30hsz-em így nem tudok püt írni/fogadni, amit olvastam az első hsz-ben, hogy kéne, de máshogy nem tudom megoldani eddig a határidőig, remélem a topicon belül le lehet rendezni a dolgot ( ha mégsem akkor elnézést). Tehát ha valakit érdekel akkor az legyen szives ide írjon, ne pü-be, mert azt szerintem nem fogom tudni használni. Köszönöm.
PS nickem: PiccoloDaimo
netelleren még nem küldtem pénzt, nem tudom, h mi kell hozzá, gondolom acc id de mivel nem vagyok biztos benne, ezért ezt majd csak akkor ha majd szükség lesz rá