Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Mezo_gsi
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 6. 9:57

Sziasztok!

Van egy 50$ Gift voucher tickettem a RedKingsre helyette
pokerstarsra kérnék 38$ játékos transferrel.
RedKings nick: AIPIMassaTT
Pokerstars nick: AIPIMassaTT

Szia!

Ez a voucher hogyan mukodik? Beutok valami kodot es jovairnak 50$-t a szamlamon?

Mert igy erdekelne a dolog...

massa1976
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2012. jún. 6. 22:28

szia

Igen ilyen tickett

1MILLION
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 11. 13:03

netelleren kene kissebb mennyisegu $ (30-50)
starson/mb-n tudom kuldeni

TheHUNuT9s
Válasz 1MILLION kommentjére
2012. jún. 13. 13:34

1K-t szeretnék MB-re PS-ért cserébe

PS:idkPsPro

TheHUNuT9s
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2012. jún. 13. 18:46

1K-t szeretnék MB-re PS-ért cserébe

PS:idkPsPro

200$-t tud valaki cserélni?Fontos lenne

dfecco23
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2012. jún. 13. 19:22

200$-t tud valaki cserélni?Fontos lenne

Sikeresen megoldva.

rockett
Válasz rockett kommentjére
2012. jún. 16. 11:08

Hali! Van egy utalásokra sosem használt Payza (ex-AlertPay) számlám bő 6$-al. Nem tudom sikerül-e áttranszferálni, de ha megoldható, akkor szívesen elcserélném Pokerstarson (nick: pokerrockett ) vagy MB-n 5$-ra. (Payza ill. MB nick privátban)

Még aktuális! :)

hippiasz
Válasz rockett kommentjére
2012. jún. 21. 1:43

A party pokeren lehet utalni? Ha igen kellene rá $1. PS en fizetek $2-t érte

nick: Hippiasz (mindkét oldalon)

Mandras
Válasz hippiasz kommentjére
2012. jún. 21. 7:50

Privátba ha átküldöd a vezeték és keresztnevedet, akkor szerintem fogok tudni utalni, bár még sosem csináltam.

A party pokeren lehet utalni? Ha igen kellene rá $1. PS en fizetek $2-t érte

nick: Hippiasz (mindkét oldalon)

Pókember
Válasz Admin kommentjére
2012. jún. 21. 16:17

Sziasztok !

Szükségem lenne egy kis segítségre. Kéne 22 dollár a moneybookers számlámra, ezért cserébe 25$-t, vagy PS-en vagy netelleren keresztül ma legkésőbb fél 12ig.Elsőként szeretném én a pénzt kapni, és csak utána küldeném a 25 dolcsit, referenciám 78draneR, tőle kaptam a tippet, hogy írjak ide, sajnos most ő sem tudja megoldani ezt a transfert a határidőn belül.

Mivel még új vagyok és nincs meg még a 30hsz-em így nem tudok püt írni/fogadni, amit olvastam az első hsz-ben, hogy kéne, de máshogy nem tudom megoldani eddig a határidőig, remélem a topicon belül le lehet rendezni a dolgot ( ha mégsem akkor elnézést). Tehát ha valakit érdekel akkor az legyen szives ide írjon, ne pü-be, mert azt szerintem nem fogom tudni használni. Köszönöm.

PS nickem: PiccoloDaimo

netelleren még nem küldtem pénzt, nem tudom, h mi kell hozzá, gondolom acc id de mivel nem vagyok biztos benne, ezért ezt majd csak akkor ha majd szükség lesz rá

Élő ügyfélszolgálat