Póker Fórum Archívum > Piactér > Hivatalos pénzcsere topik (olvasd el az 1. hozzászólást)

Mandras
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 12. 12:12

Rendben lezajlott a tranzakció:
WPT: AIPIMassaTT (Tamás) - 5$
MB-re kaptam vissza a pénzt
Köszönöm

dfecco23
Válasz Mandras kommentjére
2012. júl. 12. 13:42

Rendben lezajlott a tranzakció:
WPT: AIPIMassaTT (Tamás) - 5$
MB-re kaptam vissza a pénzt
Köszönöm

Megkérdezhetem tőled, hogy milyen úton sikerült Tamással felvenned a kapcsolatot? Nekünk lassan 1.5 hónapja TARTOZIK 100k huf-al, és semmilyen úton nem reagál.

Ha tartod esetleg vele a kapcsolatot, akkor mondd már meg neki légyszives, hogy mi is igényt tartanánk a pénzünkre.

Armattias
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. júl. 12. 19:33

Megkérdezhetem tőled, hogy milyen úton sikerült Tamással felvenned a kapcsolatot? Nekünk lassan 1.5 hónapja TARTOZIK 100k huf-al, és semmilyen úton nem reagál.

Ha tartod esetleg vele a kapcsolatot, akkor mondd már meg neki légyszives, hogy mi is igényt tartanánk a pénzünkre.

Szerinted ha itt bénázik 5 dollárokkal, akkor a mi pénzünk hol van???

dfecco23
Válasz Armattias kommentjére
2012. júl. 12. 19:54

Szerinted ha itt bénázik 5 dollárokkal, akkor a mi pénzünk hol van???

1. Ki vagy?
2. Leszarom majd akkor az ember 5$-ját, ha majd a mi 100k-nk visszakerül oda ahova kell. De ha valakinek ennyit ér a becsülete ám legyen.

T.Tamás! Ha olvasod ezeket a sorokat innen üzenem, hogy 1 órád van még jelentkezni. Üzeneteket több helyen is kaptál több alkalommal is. Ha te nem teszed meg azt a szívességet, hogy becsületesen vissza adod az ELLOPOTT pénzt, akkor majd elintézzük másképp. Egy biztos, hogy nem nekem fog fájni.

Ajánlom, hogy lépj az ügyben.

Mandras
2012. júl. 12. 23:29

1. Ki vagy?
2. Leszarom majd akkor az ember 5$-ját, ha majd a mi 100k-nk visszakerül oda ahova kell. De ha valakinek ennyit ér a becsülete ám legyen.

T.Tamás! Ha olvasod ezeket a sorokat innen üzenem, hogy 1 órád van még jelentkezni. Üzeneteket több helyen is kaptál több alkalommal is. Ha te nem teszed meg azt a szívességet, hogy becsületesen vissza adod az ELLOPOTT pénzt, akkor majd elintézzük másképp. Egy biztos, hogy nem nekem fog fájni.

Ajánlom, hogy lépj az ügyben.

Huha! ebbe jol belenyultam! Nem tudtam erről a sztoriról. Nekem pedig redben elküldte, bár ez csak tényleg kis összeg... Esetleg meg tudom adni privátban az elérhetőségét, amit nekem megadott.

dfecco23
Válasz Mandras kommentjére
2012. júl. 12. 23:54

Huha! ebbe jol belenyultam! Nem tudtam erről a sztoriról. Nekem pedig redben elküldte, bár ez csak tényleg kis összeg... Esetleg meg tudom adni privátban az elérhetőségét, amit nekem megadott.

Hali!

Tudok telefonszámot, FB adatlapot, skype címet de privátban megköszönném, hogy elküldenéd, össze egyeztetni, hogy egyáltalán neked is ugyan azokat az adatokat adta-e meg mint nekünk.

Köszi előre is.

antalm
2012. júl. 14. 15:27

Pokerstars

Sziasztok valaki tudna segíteni Ps-re kéne 40dollár. Hétfőn feltenném a segítő bankszámlájára azaz egyből visszakapja hétfőn. akár 45öt is visszaküldök aki segít. Referenciám a másik oldalon van ahol annyira nagy az összetartás h senki nem segít csak kötekednek ,gondoltam itt megpróbálom...Előre is köszi..az ottani nickem is megadom ha valaki le akar ellenőrizni.

A micro millionson akarok játszani de dolgoztam még ma is nem tudtam feltenni casht. :S
Thx :)

klall
Válasz antalm kommentjére
2012. júl. 15. 16:43

hali starson kellene pénz változó mennyiségbe:))pár dollár
payzan(alertpay) tudok fizetni

indigo
2012. júl. 20. 13:06

Sziasztok! Gondolom sokan kinevettek most,de nem akarok magyarázkodni,stb...Láthatjátok,hogy most regeltem-ugymond "végsö elkeseredésemben". Skrill számlámra mindössze 0,50€-ra lenne szükségem,ennyi hiányzik a befizetési minimumhoz .Ugy gondolom ez olyan összeg,hogy nem fogok becsapni senkit és a lehetö leghamarabb visszaküldöm! Egyébként sajnos pokerezni nem tudok,fogadoirodához szeretnék befizetni. Elöre is köszönöm az esetleges segitséget és ne haragudjatok,hogy elsö hsz-ként mindjárt ilyesmivel álltam elö....

misirulez
Válasz Admin kommentjére
2012. júl. 21. 22:58

Sziasztok!

PS.-ről csak netellerre tudok cashoutolni(ami már nem megy nekem), de van 89$.-m ha valakinek elküldhetném aki cserébe visszaküldi MB-n szóljon, köszi.

Élő ügyfélszolgálat