Rendben lezajlott a tranzakció:
WPT: AIPIMassaTT (Tamás) - 5$
MB-re kaptam vissza a pénzt
Köszönöm
Rendben lezajlott a tranzakció:
WPT: AIPIMassaTT (Tamás) - 5$
MB-re kaptam vissza a pénzt
Köszönöm
Megkérdezhetem tőled, hogy milyen úton sikerült Tamással felvenned a kapcsolatot? Nekünk lassan 1.5 hónapja TARTOZIK 100k huf-al, és semmilyen úton nem reagál.
Ha tartod esetleg vele a kapcsolatot, akkor mondd már meg neki légyszives, hogy mi is igényt tartanánk a pénzünkre.
Szerinted ha itt bénázik 5 dollárokkal, akkor a mi pénzünk hol van???
1. Ki vagy?
2. Leszarom majd akkor az ember 5$-ját, ha majd a mi 100k-nk visszakerül oda ahova kell. De ha valakinek ennyit ér a becsülete ám legyen.
T.Tamás! Ha olvasod ezeket a sorokat innen üzenem, hogy 1 órád van még jelentkezni. Üzeneteket több helyen is kaptál több alkalommal is. Ha te nem teszed meg azt a szívességet, hogy becsületesen vissza adod az ELLOPOTT pénzt, akkor majd elintézzük másképp. Egy biztos, hogy nem nekem fog fájni.
Ajánlom, hogy lépj az ügyben.
Huha! ebbe jol belenyultam! Nem tudtam erről a sztoriról. Nekem pedig redben elküldte, bár ez csak tényleg kis összeg... Esetleg meg tudom adni privátban az elérhetőségét, amit nekem megadott.
Pokerstars
Sziasztok valaki tudna segíteni Ps-re kéne 40dollár. Hétfőn feltenném a segítő bankszámlájára azaz egyből visszakapja hétfőn. akár 45öt is visszaküldök aki segít. Referenciám a másik oldalon van ahol annyira nagy az összetartás h senki nem segít csak kötekednek ,gondoltam itt megpróbálom...Előre is köszi..az ottani nickem is megadom ha valaki le akar ellenőrizni.
A micro millionson akarok játszani de dolgoztam még ma is nem tudtam feltenni casht. :S
Thx :)
hali starson kellene pénz változó mennyiségbe:))pár dollár
payzan(alertpay) tudok fizetni
Sziasztok! Gondolom sokan kinevettek most,de nem akarok magyarázkodni,stb...Láthatjátok,hogy most regeltem-ugymond "végsö elkeseredésemben". Skrill számlámra mindössze 0,50€-ra lenne szükségem,ennyi hiányzik a befizetési minimumhoz .Ugy gondolom ez olyan összeg,hogy nem fogok becsapni senkit és a lehetö leghamarabb visszaküldöm! Egyébként sajnos pokerezni nem tudok,fogadoirodához szeretnék befizetni. Elöre is köszönöm az esetleges segitséget és ne haragudjatok,hogy elsö hsz-ként mindjárt ilyesmivel álltam elö....
Sziasztok!
PS.-ről csak netellerre tudok cashoutolni(ami már nem megy nekem), de van 89$.-m ha valakinek elküldhetném aki cserébe visszaküldi MB-n szóljon, köszi.