Sikeres csere FishHunter-el! :)
Sziasztok, Vennék 150$ Pokerstarson és Paypalon tudnék fizetni. Esetleg valaki tud ebben segíteni?
Hello! A másik topikba tudnak segíteni! Ha jól tudom, itt az Akadémián PayPal-on keresztül nem működik transfer.
Melyik másik topicba,
A Paypal-on keresztüli tranzakciók szigorúan tilosak és az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket módosítjuk vagy töröljük. (Lényegében arról van szó, hogy a Paypal-on 60 napig visszavonhatsz egy tranzakciót, ráadásul a Paypal nem kíván együttműködni a szerencsejáték oldalakkal. Vagyis a csaló visszavonja a tranzakciót 60 napon belül, míg a Paypal eleget tesz ennek a kérésnek. https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/we...ection-outside)
Sikeres pénzcsere Titcar-ral, minden korrekt volt mint mindig.
Sziasztok! Eurora lenne szükségem skrillen (~1200€), starson küldeném vissza.(Skype elérhetőségem: storg6 )
Lehetőleg régebbi megbízható tagok jelentkezését várom. Mivel "új" vagyok referenciát tudok adni, akit érdekel.
Sziasztok! Eurora lenne szükségem skrillen (~1200€), starson küldeném vissza.(Skype elérhetőségem: storg6 )
Lehetőleg régebbi megbízható tagok jelentkezését várom. Mivel "új" vagyok referenciát tudok adni, akit érdekel.
Sikeres pénzcsere fszt2 nevű felhasználóval, nagyon gyors, maximálisan megbízható tag, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sikeres csere WuzzapJack-el, minden rendben volt!