Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Piactér > Krono - SCOOP % eladó

Krono
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. máj. 15. 21:59

Én most nyertem két olyan handet, amiben nem voltam elöl pre.

A9 vs QQ vs QJ flop Q, vége backdoor flush nekem.
55 vs KK flop 5

Van remény?

PS-en nincs remény:D

FTP-n még úgy ahogy kitartanak a kezeim :D

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 16. 0:52

20 órási 215$:

AA vs QcQ

flop: Jc6c6h allin kerülünk

turn xc

river xc.

kiviszi flushel a potot.

36bb-m van.

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 16. 1:17

Kiestem ofc. AA-t slowplayeltem preflop, TT7 FD flopon beraktuk, 77 ofc........hányinger kerülget.

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 20. 22:08

Sorry srácok, de nekem ma betelt a pohár. Vasárnap nem indulok a többi eventen, a pénzeket elküldöm mindenkinek. (azt az 1 ITM-et+ a versenyek BI-ét, ami még maradt).

A SCOOP kezdete óta buktam eleget(ez nyilván std egy ilyen sorozat közben, de ekkora swingekhez még nem vagyok hozzá szokva). Ami aggasztó, hogy élő/online cg-n is sikerült jó nagy minuszt összehozni, és a PS is szivat másfél hete.

Ezt nem sírásnak szánom, gondoltam, ha már fektettetek belém pénzt, akkor tudnotok kell, hogy miért nem játszom a többi versenyen. Vasárnap csinálok egy kisebb sessiont, persze a nagy versenyek nélkül, utána kihagyok 1-2 hetet.

Sorry még egyszer, sajnálom, hogy nem jött össze egy nagy score.(vagy egyáltalán bármilyen mincashnél nagyobb...)

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 22. 15:10

Tegnap mégiscsak beültem kicsit játszani, és elfelejtettem kiszámolni és elküldeni a részesedéseket,utána meg már hulla fáradt voltam, most meg nemsokára kezdődik a vasárnapi játék, úgyhogy már csak holnap küldöm el a cuccokat, sorry a csúszásért.

Krono
Válasz Krono kommentjére
2011. máj. 23. 18:22

Mindenkinek elküldtem a $-t, ha valaki nem kapta meg az sikítson

BT86: neked küldtem PÜ-t, please majd nézz rá.

Élő ügyfélszolgálat