Én most nyertem két olyan handet, amiben nem voltam elöl pre.
A9 vs QQ vs QJ flop Q, vége backdoor flush nekem.
55 vs KK flop 5
Van remény?
20 órási 215$:
AA vs QcQ
flop: Jc6c6h allin kerülünk
turn xc
river xc.
kiviszi flushel a potot.
36bb-m van.
Kiestem ofc. AA-t slowplayeltem preflop, TT7 FD flopon beraktuk, 77 ofc........hányinger kerülget.
Sorry srácok, de nekem ma betelt a pohár. Vasárnap nem indulok a többi eventen, a pénzeket elküldöm mindenkinek. (azt az 1 ITM-et+ a versenyek BI-ét, ami még maradt).
A SCOOP kezdete óta buktam eleget(ez nyilván std egy ilyen sorozat közben, de ekkora swingekhez még nem vagyok hozzá szokva). Ami aggasztó, hogy élő/online cg-n is sikerült jó nagy minuszt összehozni, és a PS is szivat másfél hete.
Ezt nem sírásnak szánom, gondoltam, ha már fektettetek belém pénzt, akkor tudnotok kell, hogy miért nem játszom a többi versenyen. Vasárnap csinálok egy kisebb sessiont, persze a nagy versenyek nélkül, utána kihagyok 1-2 hetet.
Sorry még egyszer, sajnálom, hogy nem jött össze egy nagy score.(vagy egyáltalán bármilyen mincashnél nagyobb...)
Tegnap mégiscsak beültem kicsit játszani, és elfelejtettem kiszámolni és elküldeni a részesedéseket,utána meg már hulla fáradt voltam, most meg nemsokára kezdődik a vasárnapi játék, úgyhogy már csak holnap küldöm el a cuccokat, sorry a csúszásért.
Mindenkinek elküldtem a $-t, ha valaki nem kapta meg az sikítson
BT86: neked küldtem PÜ-t, please majd nézz rá.