Póker Fórum Archívum > Piactér > Mini UBOC %-ok eladók!

Krono
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. ápr. 10. 23:58

66000.

Másikon nem bírtam egy A9 ellen JJ-val, így 10k helyett 4700.

Menni fog az :D GL!

WARETRAPS
2011. ápr. 10. 23:58

go-go

fejes1988
Válasz WARETRAPS kommentjére
2011. ápr. 11. 0:56

folyton csak hiteget ez a játék engem, a középrészen lapömlésem volt, nyertem előnyből-hátrányból, aztán varázsütésre elfogytak a lapjaim, a vakok elég szépen nőttek, és tényleg figurát nem láttam. 99

Krono
2011. ápr. 11. 0:59

folyton csak hiteget ez a játék engem, a középrészen lapömlésem volt, nyertem előnyből-hátrányból, aztán varázsütésre elfogytak a lapjaim, a vakok elég szépen nőttek, és tényleg figurát nem láttam. 99

Next time ;)

fejes1988
2011. ápr. 11. 23:43

Event 5: normálisabb stackért a mezőny 70%-ánál AK

fejes1988
2011. ápr. 12. 2:10

A 10 rebuyról is gond nélkül kihullottam okosan. A mai utsón pedig el sem indulok már, nem érzem magam túl jól, picit enervált vagyok, így az a +EV, ha ezt most hanyagolom. Természetesen a pénz majd megy vissza Waretraps.

Minden esetleges pénzt a sorozat végén fogok elküldeni.

CantusPutnok
2011. ápr. 18. 13:00

Hali!

Van esetleg valamiféle beszámolnivaló a dolgokról? Eléggé csendes lett a topic... Csak érdeklődöm.

Nem vagyok UB-n, nem tudom, érintette-e a mini UBOC-t ez az FBI-dolog...

Krono
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. ápr. 18. 13:06

Hali!

Van esetleg valamiféle beszámolnivaló a dolgokról? Eléggé csendes lett a topic... Csak érdeklődöm.

Nem vagyok UB-n, nem tudom, érintette-e a mini UBOC-t ez az FBI-dolog...

Sajna coolerekbe fut, meg mákolgatják oda-vissza :(

fejes1988
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 18. 15:47

Sziasztok!

Annyiból érintette, mint a másik két termet, jelentősen csökkent az indulók száma, és persze a garantált nyereményalap.
Beszámolni való annyi lenne, hogy telesírnám a postot, azt meg nem akarom, Krono leírta tömören a lényeget.

Egészen elképesztő az, hogy amikor hasonló versenysorozatok indulnak, és eltervezem hogy sokat játszom, akkor biztos hogy végig bukom az egészet. Konkrétan alig volt olyan event, ahol sikerült stacket építeni. Ahol mégis, ott óriás coolerekkel elhasaltam, vagy szétmákoltak. Erről nem is szeretnék többet írni, mert annyira nem említésre méltó.

Az egyes, és a 8. számú eventen lett itm, így Waretrapsnak megy pénz vissza, konkrétan 64$. (Netelleren)

Köszi mindenkinek a bizalmat, jól esett hogy ennyien vettetek belőlem százalékot, remélem legközelebb jobb eredményekről tudok beszámolni.

Élő ügyfélszolgálat