Mindenki visszajelzett ha jól látom, egyedül oTBo-nak él akkor a 10%!
Délután folyamán valamikor küldöm a többiek részét vissza és köszönöm!
Holnap estig mindenkinek megy a része vissza, elnézéseteket a várakozásért, de ez pont rosszul jött ki.
Holnap tudok depositozni és küldeni a pénzeket!
Nike
még semmi..:(
A sárdobálós hozzászólásokat töröltem. Kérlek Titeket, hagyjátok ezt abba.
Ha bárkinek észrevétele van egy % eladást illeőten, amit alá is tud támasztani bizonyítékkal, azt természetesen megteheti normális hangnemben.
Egymás oltogatása viszont nem a fórumra való, hagyjátok abba plz!
Köszi
Egyik törölt hozzászólásban sem írta le senki konkrétan, hogy az illető csalt, és hogyan csalt. Én csak olyan hsz-eket töröltem, amiben a fölösleges anyázás ment.
Szerintem nem az fogja megakadályozni a jövőben a többieket abban, hogy megbízzanak egy csalóban, hogy belépnek, és 3 oldal anyázást látva végig sem olvasnak semmit. Ehelyett az, ha van néhány hozzászólás, de abban le van írva feketén fehéren, hogy mi történt.
Szóval írjátok le mi volt, aztán kész, de ne a fröcsögés menjen. Ezért töröltem a hsz-eket.
A kisfiúnak a rágalmazásai alaptalanok, semmi közöm az általa említett rágalmazásokhoz, pocskondiázását nem tűröm, ha Ti nem tesztek, majd én teszek ellene/tek, szánalmas, hogy hagytok teret, alaptalan rágalmazásoknak az oldalon. Nem beszélve arról, hogy ez egy % vásárlásos topic, ahol ennek semmi helye nincs. Teljesen offnak számít ez itt. És mélységesen felháborító, hogy hagytok egy olyan tagot itt hagyni szidalmazni, akinek nem egy-nem kettő SIKERES pénzcserés tranzakciója volt itt az oldalon... Amit ugye vissza is lehet nézni. Soha senkinek nem colt itt ilyen panasza rám ...
Szóval gondolkozzatok el egy kicsit ...
Továbbra is semmi, pedig volt már itt fen nem rég..
Én meg azt nem értem,hogy mi a f...szt ebben a topikban vitatkoztok.A topik nyitón kívül itt csak 4 tag írhatna:dudu,mobile,saabzol,és jómagam.Úgyhogy ezt mellőzétek.
A pénzt meg szerintem idővel megkapjuk,biztos kicsit elúszott,de majd rendezi.
De legalább akkor írt volna valamit hogy mi a a helyzet..
Nem vagyunk egyformák.....
Pontosan ezért nem írok, mert itt minden fel van nagyítva, meg már mintha embert öltem volna reggel is itt a topicba.
Bármit mond az ember, minden hazugság és csalás..
Ja és egy-két nagyokost felvilágosítva, attól, h játszok-nem azt jelenti átvertem az embereket. Más is küldhet pénzt nem?? ...
Már ma volt akinek szóltam de most szólok itt is, mert valóban így korrekt, h küldöm a pénzeket hamarosan, nem tüntem el!
UI: A dfecco teljesen korrekt tag, nem 1 pénzcserénk volt az utóbbi időben, én elküldtem neki előre a pénzt mindíg és ő pár percen belül mindíg küldte is!
Semmilyen multiacc és ilyesmi! Segítőkész és megbízható! Ajánlani tudom csak bárkinek!