Olvastam, hogy 50%-t eladsz, de hogy ez változhat.
Ha van lehetőség. Szívesen vennék 5%-t, ha hajlandó vagy módosítani ;)
Uraim,
Nemsokára nekiveselkedek! Jó állapotban érzem magam, remélem ez átragad a sessionre is.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mai infánsnőm nem más mint a csodálatos Toni Braxton:
[video=youtube;ivRAaqECo_A]https://www.youtube.com/watch?v=ivRAaqECo_A[/video]
Szia
megpróbáltam ismét elküldeni, ha nem megy délután tudom csak küldeni a programból.
Most böngészőből küldtem, melóhelyen.
Csekkold majd le kérlek. Bocs, építkezem és sokat nem tudok fenn lenni, így későn vettem észre. :confused:
Kis helyzetjelentés:
Nem indultam az 5,5-ös hyperen mert pénzben voltam a legelső versenyen és szerettem volna kicsit jobban koncentrálni. 9. lettem. :) Nagy baj tehát nincs! :D
A 3,3-ason és a 3-maxon re-entryt vásároltam, illetve elindítottam a 11-es BB-t.
re-entry keret:
$50+$5,5-$3,3-$11-$11=$30,2
Egyébként csordogálunk, nem panaszkodom. Pénzbe éregetek a hypereken, KO-k viszont nem nagyon jönnek - ebből a szempontból vegyes a session; ellenben a kedvem ragyogó és ilyenkor jó játszani! :D Kicsit ilyen flow-szerű, na majd meglátjuk!
Hiába, Toni mindig segít! :cool:
Szia
megpróbáltam ismét elküldeni, ha nem megy délután tudom csak küldeni a programból.
Most böngészőből küldtem, melóhelyen.
Csekkold majd le kérlek. Bocs, építkezem és sokat nem tudok fenn lenni, így későn vettem észre. :confused:
Két pottyanás után elindítottam egy 5,5-ös 30%-os PKO-t amivel régóta szemeztem... :D
Még a csomag fele hátravan, bizakodó vagyok. :)
egyenleg:
$30,2-$5,5=$24,7
Csordogálunk.
Volt egy pár csúnya out egész jó stackekért.
Kettőn pont pénzben vagyok ezért lehet ezt a kis 4-maxot késve indítom ha elindítom egyáltalán.
Re-entry történt a 7,5-ösre.
egyenleg:
$24,7-$7,5=$17,2
GL urak, kérem szorítsanak, főleg a PKO-ért. Nem reménytelen stackem van.
b., a vasárnapi csomagomból fel tudok ajánlani 5%-ot ha megfelel.
Hi! Ha ez az 5 % másnak is felajánlható, akkor gondolj rám! :)