Első szünet:
Szívem repes kedves urak, mert sikerült a tervezettnél egy órával korábban beülnöm. :)
Nyugodtnak és játékra késznek érzem magam, kedvem is van játszani, mi baj lehet?
Mai kedvcsinálónak-, session indítónak és hangulatfokozónak egy nagyon nagy kedvencemet választottam:
[video=youtube;C-5nist-qeQ]https://www.youtube.com/watch?v=C-5nist-qeQ[/video]
Közben hullámzunk rendesen, az Eliminatorról sikerült kipottyanni szinte azonnal, egy FD + nut GS nem esett nagy stackért, viszont a SCOOP-on visszaadta a bestia, KK vs AA vs 66 pre all inban szettesedtem a királyokkal, majd utána is sikerült egy kicsit még hozzácsepegtetnem a stackhez.
Tehát az eredmény 1-1, de még nagyon sok van hátra...
GL mindannyiunknak!
Nyomassad neki.
Hajrá.
Nyomassad neki.
Hajrá.
Csak türelmesen.
Harmadik szünet:
Csordogálunk.
Könnyfakasztóan nagy partit buktam az eddig stabil SCOOP-on pre 4-es all inban TOP 60 stackért AA vs AKo vs 99 vs 99, ahol riveren esett a sor 3 out személyében az AK-nak.
Másik SCOOP-on dupláztam, és történt egy re-entry is a Saturday Spideren peches parti miatt JJ vs 88, turn szett.
A late reg Big jó döntésnek bizonyult, mindjárt cashbe érek, egész jó stackkel.
re-entry egyenleg:
$42,5-$8,88=$33,62
Ha megmarad ez a stabil 6 asztal, vszleg a 20:50-kor kezdődő versenyen nem indulok.
Csak türelmesen.
Ötödik szünet:
Kipotyogtam párról, a többin használható stackem van.
Aktiváltam az 5,5-ös SCOOP-on a late reget amit mondtam, de sajnos ki is estem utána.
re-entry keret:
$41,12-$5,5=$35,62
A potyogások miatt indultam a BB 7,5-en is. Több verseny már nincs hátra, igyekszem a maradék versenyeken alkotni.
GL!
Hatodik szünet:
Főcsomagból két verseny maradt...
Re-entry keretből két versenyt indítottam hogy komfortosabb legyen a játék:
21:00 - $2,2 - Big - late reg
22:45 - $2,2 - Micro Triple Threat
egyenleg:
$35,62-$2,2-$2,2=$31,22
Még mindig remélem a legjobbakat.
GL!
Hetedik szünet:
3 aktív asztalom van, nagy érzelmi hullámvasút volt az óra.
Több versenyt már nem indítok. Pár KO-t sikerült begyűjteni, illetve a 2,2-es Big jó döntésnek bizonyult, most értem pénzbe rajta, 40 bb-vel állok. Meglátjuk.
A Triple Threat-et szokás szerint nagyon éreztem aztán elvéreztem AK vs A2 harcban a flop kettesen...
GL!
Nyolcadik szünet:
Nagyon jól állok a kis Big-en. Ez hosszú lesz...
Utólagos engedelmetekkel a szavamat megszegve elindítottam még egy versenyt mert egy asztalon... hát...
0:00 - $3,3 - Micro Saturday Speedway
reentry egyenleg:
$31,22-$3,3=$27,92