Pénz csere
Hello mindenkinek.
Elösször is elnézést ha rossz helyre posztolok.Új vagyok itt és ahogy körül néztem nem találtam sehol erre megfelelő helyet :)
Szóval kezdeném is.
Sajnos a moneybookers accomról nem tudok utalni Online pókerre mert (hosszú, korlátozott, na mind1 ebbe ne is menjünk bele).
És keresnék egy olyan személyt akinek küldenék Moneybookersen 8000 Forintot cserébe ő küldene PokerStars-on vagy FullTiltPoker-en 7000 Forintnyi összeget.
Régebben már csináltam ilyen cserét csak sajnos az a srác minden póker accjáról leszedte a pénzét mert megy Vegasba szerencsét próbálni egy forummal.
Cserét azt már megtudnánk beszélni, csak személy legyen akivel tudnék.
Ha valaki szeretne cserélni akkor érdeklődni tud ezeken a címeken:
e-mail: isi-cross@hotmail.com
msn: isi-cross@hotmail.com
xfire: stalkrr15
aim: stalkr14
Mostanság igencsak a gépnél vagyok szóval könnyen elérhető :)
Köszönöm.
Üdv, István
Van külön topic pénz cserére, de első hsz-re elég nehéz lesz embert találnod ilyen célra szvsz.
Ez hogy forintokrók beszélünk poker kapcsán több mint gyanús....
Van külön topic pénz cserére, de első hsz-re elég nehéz lesz embert találnod ilyen célra szvsz.
Köszönöm a gyors választ. Persze én fizetnék elösször és kis összegekben adagolnánk. Online sajnos engem már behúztak közel 60ezer forinttal pókerrel kapcsolatosan szóval mostmár óvatosabb vagyok.
De sajnos akárhogy is nézegetem sehol sem találom azt a topicot. Kérhetnék légyszives egy linket?
Ez hogy forintokrók beszélünk poker kapcsán több mint gyanús....
Most így hirtelen játék közben itt az egyik :
https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/9667-kellene-csipsz-ps-en-7.html#post189302
Oké, sikerült egy csere, a topicot lezárhatjátok! :)
Köszönöm a lehetőséget!