Póker Fórum Archívum > Piactér > Rajon8(Pippa83) Wcoop csomagja

caoladder
Válasz lisztharmat kommentjére
2011. szept. 19. 9:05

Grat így is! :)

WaterMaker
Válasz caoladder kommentjére
2011. szept. 19. 11:47

Grat, szép volt!

Csoszogi33
Válasz WaterMaker kommentjére
2011. szept. 19. 12:18

Gratula!

Innentől kezdve, az uccsó verseny már mindenkinek freeroll lesz. :)

Rajon8
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. szept. 19. 12:27

Köszi szépen mindenkinek!

Elkezdtem utalgatni, de nem mindenkinek tudtam elküdeni, mert időközben betelt a heti limitem, úgyhogy jelenleg arra várok hogy a PS megemelje :)

Rajon8
2011. szept. 19. 12:41

Gratula!

Innentől kezdve, az uccsó verseny már mindenkinek freeroll lesz. :)

Hát nagyjából igen:)

Megpróbálok majd azért egy picivel fegyelmezettebb lenni (főleg postflop) mert azért így visszagondolva rengeteg hibát követtem el a verseny során:(
Itt például...
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
.. nem tudom mitől vártam callt ami nálam gyengébb, egyszerű c/c (vagy c/f) helyett beletoltam a nutsba:(
Na mindegy igyekszem tanulni a hibáimból és valahogy tudatosítani bennem játék közben is azokat a dolgokat amiket eddig nem tettem meg...

Csoszogi33
Válasz Rajon8 kommentjére
2011. szept. 19. 13:40

Hát nagyjából igen:)

Megpróbálok majd azért egy picivel fegyelmezettebb lenni (főleg postflop) mert azért így visszagondolva rengeteg hibát követtem el a verseny során:(
Itt például...
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
.. nem tudom mitől vártam callt ami nálam gyengébb, egyszerű c/c (vagy c/f) helyett beletoltam a nutsba:(
Na mindegy igyekszem tanulni a hibáimból és valahogy tudatosítani bennem játék közben is azokat a dolgokat amiket eddig nem tettem meg...

Nem lehet ennyi órán át maxon koncentrálni... én is rendszeresen csinálok ilyet a vége felé...

Majd a következőn javítod ezeket a hibákat, és a RNG majd egy FT-vel hálálja meg. :D

lisztharmat
2011. szept. 19. 14:21

Ty, és ha megengedsz egy tanácsot, ha StarsProba ütközöl, nem kell feltétlenül megpróbálni túljátszani lapok nélkül, mi így is tudjuk, hogy te vagy a Király! Lol!
gl

Csoszogi33
Válasz lisztharmat kommentjére
2011. szept. 20. 11:01

Pippa83 nekem megfelel úgyis az utalás, ha az uccsó verseny vége után küldöd. Lehet úgy egyszerűbb, de legyen úgy, ahogy neked a legjobb.

Rajon8
2011. szept. 20. 13:28

Pippa83 nekem megfelel úgyis az utalás, ha az uccsó verseny vége után küldöd. Lehet úgy egyszerűbb, de legyen úgy, ahogy neked a legjobb.

Mind1 elküldtem mindenkinek, így a biztos! Vasárnap folyt.köv, reméljük újra limitet kell emeltessek :)

Romsy
Válasz Rajon8 kommentjére
2011. szept. 20. 13:57

nem renjuztunk 10-12 éve a playsite-on? (pippapapi?)

Élő ügyfélszolgálat