Azért remélem nem veszed rossz néven, hogy beírtam ezt...
Bár ha rossz néven vennéd akkor gondolom nem töltötted volna fel a handet :)
Azért remélem nem veszed rossz néven, hogy beírtam ezt...
Bár ha rossz néven vennéd akkor gondolom nem töltötted volna fel a handet :)
Ma eventnek befellegzett:( nem voltam képes elhinni hogy az ellenfél A5s-el runnerrunner flushre húzott... elképesztő:S
Ma eventnek befellegzett:( nem voltam képes elhinni hogy az ellenfél A5s-el runnerrunner flushre húzott... elképesztő:S
Ne csüggedj, lesz még lehetőség nagy score-okra a sorozat alatt :)
GL
Hírek a vásárlóknak: Sajnos a mai SCOOP shootout versenyről itthoni dolgok miatt lemaradtam, a pénzt részarányosan utalom vissza hamarosan. A tegnapi versenyről röviden: az elején nem ment olyan szarul, egy említésre méltó partim volt, QQ-val 2J2 boardon fogadtam el all int FD ellen, ami igaz lejött riverre, de addig már sikeresen fullom lett. Ezután buktam és nyertem 1-1 flipet, rebuy időszak letelte után képes voltam elveszteni egy AQ vs AQ meccset... végül leszegényedve CO-ból a többiek dobása után pusholtam egy szerényebb handdel a vaklopást megcélozván, ám KK-ba toltam és ezzel vége lett:S
Holnap talán jobban összejönnek a dolgok a két 22$-os eventen addig is a mai FTOPS-re fogok koncentrálni.
update: mivel holnap vannak az utolsó eventek abból amit eladtam, így inkább holnap küldeném egybe azokkal, amiben reménykedem hogy még ITM érhetek:)
első 22$-oson ma 3 jelentős kasszát buktam ugyanazon úriember ellen, először QQ
a visszajáró elment mindenkihez, jelezzetek ha valami nem oké..és sry még egyszer:(
a visszajáró elment mindenkihez, jelezzetek ha valami nem oké..és sry még egyszer:(