Póker Fórum Archívum > Piactér > Rockett WCOOP %-ok csere/vissza

redoubtable
Válasz fairlane12 kommentjére
2011. szept. 7. 17:58

elküldtem az 5% ot. GL!

rockett
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 7. 18:01

elküldtem az 5% ot. GL!

ty igyekszem :) akkor 40,5% kelt el ha jól számolom, még 9,5%-ot lehet igényelni

rockett
Válasz rockett kommentjére
2011. szept. 7. 18:29

a maradék foglalva!
Up: elkelt, köszi mindenkinek. A verseny vége után írok otthonról az eredményről :)

Orang3J3ws99
2011. szept. 7. 19:57

nagy gond ha PS-en megy? sajna az MB-m EUR alapú... de ha gondolod átszámítom persze no problem megoldjuk ma még.

Ahogy Neked jó. Nekem8. Legközelebb viszont a TD-t nyerd meg pls! :)

rockett
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. szept. 7. 20:24

Ahogy Neked jó. Nekem8. Legközelebb viszont a TD-t nyerd meg pls! :)

PS-en egyszerűbb volt, elvileg átért:)

Gabesz26
2011. szept. 7. 22:17

Pénz elment, kérlek csekkold.

köszi megkaptam

Dinicsek
2011. szept. 8. 12:28

mai árfolyamon valóban 25% a részed, szintúgy köszi a bizalmat. Remélem eljössz és indulsz is :) Gyenge mezőnyre számítok a tegnapi játék után... openlimp 94s-el, Nutflush, csak call fish ellen kis (4-es) párral pározódott boardon, 55 all in egy 3way all in parti 3. tagjaként, online pókerben nem hívő emberek... szal lol, és itt mind különböző játékos volt, egyikre sem mondanám hogy kompetens, max annak hiszik magukat :D

Na már csak a fun kedvéért is el fogok indulni :)
Ott találkozunk! Mekkora mezőnyre lehet számítani?

rockett
Válasz Dinicsek kommentjére
2011. szept. 8. 12:35

Na már csak a fun kedvéért is el fogok indulni :)
Ott találkozunk! Mekkora mezőnyre lehet számítani?

Hát a szervezőt kérdeztem, ő 3 asztalra számít, sztem olyan 25 fő akár összejöhet, azt úgy korrektnek gondolom. Valami telszámot vagy ismertetőjelet magadról írjál már PM-ben ha jössz, hadd tudjam kivel ne akasszam össze magam az elején :P

rockett
2011. szept. 11. 2:13

Nah srácok most jöttem meg 19 fővel volt a verseny, így minimális overlay mellett, illetve deal kötés mellett (alapból 2 fizetett, de megegyeztünk hogy a 3. is kap azért lóvét) Egy 2. helyet, és vele 120k Ft-ot sikerült összehoznom! :) Biztos vagyok benne hogy megfelel nektek is :P Én nagyon happy vagyok. Blogba is írok majd róla sztem, egyelőre annyit, hogy 24 órán belül kifizetek mindenkit, csak előbb kialszom magam mert kómás vagyok teljesen. Dinicsek már megkapta a részét kp-ban mert ott volt ő is (egyébként FT bubble lett ha jól emlékszem 70/30-ban esett ki)

Köszönöm a bizalmat, jó, hogy végre meghálálhattam, hogy legyen kedvetek legközelebb is befektetni, és +EV befektetés legyen!:)

ggabor1976
2011. szept. 11. 2:16

Nice job, sir!

Élő ügyfélszolgálat