elküldtem az 5% ot. GL!
elküldtem az 5% ot. GL!
a maradék foglalva!
Up: elkelt, köszi mindenkinek. A verseny vége után írok otthonról az eredményről :)
nagy gond ha PS-en megy? sajna az MB-m EUR alapú... de ha gondolod átszámítom persze no problem megoldjuk ma még.
Ahogy Neked jó. Nekem8. Legközelebb viszont a TD-t nyerd meg pls! :)
Pénz elment, kérlek csekkold.
mai árfolyamon valóban 25% a részed, szintúgy köszi a bizalmat. Remélem eljössz és indulsz is :) Gyenge mezőnyre számítok a tegnapi játék után... openlimp 94s-el, Nutflush, csak call fish ellen kis (4-es) párral pározódott boardon, 55 all in egy 3way all in parti 3. tagjaként, online pókerben nem hívő emberek... szal lol, és itt mind különböző játékos volt, egyikre sem mondanám hogy kompetens, max annak hiszik magukat :D
Na már csak a fun kedvéért is el fogok indulni :)
Ott találkozunk! Mekkora mezőnyre lehet számítani?
Nah srácok most jöttem meg 19 fővel volt a verseny, így minimális overlay mellett, illetve deal kötés mellett (alapból 2 fizetett, de megegyeztünk hogy a 3. is kap azért lóvét) Egy 2. helyet, és vele 120k Ft-ot sikerült összehoznom! :) Biztos vagyok benne hogy megfelel nektek is :P Én nagyon happy vagyok. Blogba is írok majd róla sztem, egyelőre annyit, hogy 24 órán belül kifizetek mindenkit, csak előbb kialszom magam mert kómás vagyok teljesen. Dinicsek már megkapta a részét kp-ban mert ott volt ő is (egyébként FT bubble lett ha jól emlékszem 70/30-ban esett ki)
Köszönöm a bizalmat, jó, hogy végre meghálálhattam, hogy legyen kedvetek legközelebb is befektetni, és +EV befektetés legyen!:)
Nice job, sir!