Atyaég mennyi értelmes hozzászólás :D .Nem kioktatást kértem,sajnos minimumot tudok angolul,eddig nem volt szükségem rá,ezért nem foglalkoztam a stack/stake kifejezésekkel.
Triccianus semmi gond,hisz nem ismersz.
5 éve játszol, másfél éve ebből élsz és így ment le 1162 játék? wtf?
Ongame bonuszokat pörgettem,előtte meg cake termekben toltam,DON volt a fő profilom
Atyaég mennyi értelmes hozzászólás :D .Nem kioktatást kértem,sajnos minimumot tudok angolul,eddig nem volt szükségem rá,ezért nem foglalkoztam a stack/stake kifejezésekkel.
Szerintem előbb olvass el másik topicokat, és nézd meg mennyivel másabb a reakció ha rendesen leírod, linkeled az eddigi eredményeid, a fontos infókat, nem pedig dacból dobod be magadról az infókat utólag...
Triccianus semmi gond,hisz nem ismersz.
Ment mail
Nem dacból irtam az eddigi erdményeim,hanem mert kérdeztek dolgokat.Részletesen meg majd annak számolok be,akit komolyan érdekel a dolog.1-2 hozzászólást kivéve (iváno,Triccianus),nem a kérdésemre válaszoltak,pedig szerintem mindenki értette,még ha nem helyesen is irtam,hogy mi érdekel.Az meg,hogy valaki itt "pro",nekem azt jelentené,hogy esetleg segit a hozzászólásával,mint más "profi" pókerrel+stratégiával :D foglalkozó oldalakon
@bigacsiga: Nem hiszem hogy Triccianus-nak túl sok köze lenne az akadémi moderálásához, és a szabályok felállításához...