Póker Fórum Archívum > Piactér > Stakert keresek

allinlaci
Válasz Triccianus kommentjére
2011. aug. 8. 16:33

Atyaég mennyi értelmes hozzászólás :D .Nem kioktatást kértem,sajnos minimumot tudok angolul,eddig nem volt szükségem rá,ezért nem foglalkoztam a stack/stake kifejezésekkel.

allinlaci
Válasz allinlaci kommentjére
2011. aug. 8. 16:34

Triccianus semmi gond,hisz nem ismersz.

reirreT
Válasz Triccianus kommentjére
2011. aug. 8. 16:35

5 éve játszol, másfél éve ebből élsz és így ment le 1162 játék? wtf?

allinlaci
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 8. 16:36

Ongame bonuszokat pörgettem,előtte meg cake termekben toltam,DON volt a fő profilom

JuhaAasz
2011. aug. 8. 16:44

Atyaég mennyi értelmes hozzászólás :D .Nem kioktatást kértem,sajnos minimumot tudok angolul,eddig nem volt szükségem rá,ezért nem foglalkoztam a stack/stake kifejezésekkel.

tényleg no offense, csak a válasz mindig a kérdéssel egyszínvonalú :D

BT86
2011. aug. 8. 17:12

Szerintem előbb olvass el másik topicokat, és nézd meg mennyivel másabb a reakció ha rendesen leírod, linkeled az eddigi eredményeid, a fontos infókat, nem pedig dacból dobod be magadról az infókat utólag...

iváno
2011. aug. 8. 17:21

Triccianus semmi gond,hisz nem ismersz.

Laci érdekel a dolog? Irsz privit h megbeszéljük a dolgokat?

allinlaci
Válasz iváno kommentjére
2011. aug. 8. 17:55

Ment mail

allinlaci
Válasz BT86 kommentjére
2011. aug. 8. 18:16

Nem dacból irtam az eddigi erdményeim,hanem mert kérdeztek dolgokat.Részletesen meg majd annak számolok be,akit komolyan érdekel a dolog.1-2 hozzászólást kivéve (iváno,Triccianus),nem a kérdésemre válaszoltak,pedig szerintem mindenki értette,még ha nem helyesen is irtam,hogy mi érdekel.Az meg,hogy valaki itt "pro",nekem azt jelentené,hogy esetleg segit a hozzászólásával,mint más "profi" pókerrel+stratégiával :D foglalkozó oldalakon

Zsipali
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. aug. 8. 18:19

@bigacsiga: Nem hiszem hogy Triccianus-nak túl sok köze lenne az akadémi moderálásához, és a szabályok felállításához...

Élő ügyfélszolgálat