Póker Fórum Archívum > Piactér > Százalék vásárlás hosszútávon

rockett
Válasz caoladder kommentjére
2011. szept. 20. 18:30

Nem baj az :) Nem tudom hogy nézhet ki hosszútávon ez, talán 85%ka a csomagoknak bukó, 10 kis nyerő, 5 nagy nyerő? :)

jó kérdés :D csomag és csomag közt is nagyon sok különbség van ezért ezt nehéz megsaccolni sztem.

caoladder
Válasz rockett kommentjére
2011. szept. 20. 18:43

Hát igen.
Ebből például vettem 1%ot, de lehet hogy nem +ev.

m44 Wednesday package - Staking - Selling Shares - Online -- Two Plus Two Poker Forums

srác 15%os markupot kér, ROIja 17% 22$os versenyeken(rebuyt nemtom hogy számolja az opr), míg ennek a csomagnak az abi-je 47$. Lehet hiba volt? :)

caoladder
2011. szept. 21. 14:58

Csináltam egy kisebb kutatást. Azt számoltam mintha a nyáron valamikor juliusban-augusztusban, vettem volna százalékokat 10 napig egymás után a 2p2n. Természetesen kitöröltem a dátumokat és a nickneveket, de a ROI és a MU ott van a profittal együtt.

Imageshack - 10napvirtshares.jpg

Nem túl bizakodó. Legtöbb ember ROI-ja szétveri a MU-t, de ezek általában valamivel kisebb nevezésű verseneyeken. Persze nem olyan extrém a helyzet, általában fele akkora a nevezési díj azt a roit nézve mint amin játszik egy csomagban. Mivel nem játszottam, nem tudom mennyivel több a reg 55$os vagy 33$os versenyen mint 22$oson...

Még két ilyen számolgatást lenyomok szintén juli-aug csomagokat nézve. meglátjuk... :)

(persze hozzátenném hogy ezek mind ilyen 1-2k$ csomagokból 1-2%ok. A kisebb nevezési díjú versenyek, amik 5öd ennyibe kerülnek úgy látszik sokkal +ev)

redoubtable
2011. szept. 21. 16:11

Elvileg akinek pozitív roi ja van abba érdemes befektetni mert hosszútávon a te pénzed is pozitív roit fog elérni. MU ot viszont a magyar poket fives top 50 en kívül nem nagyon fizetnék senkinek. Aki pedig nem esik bele örüljön hogy elindulhat a versenyen más pénzéből.

Élő ügyfélszolgálat