nem nem:) tydonk volt előbb az ő tőtolása után volt Mindenkitácol...ő is csak tanulta az előző mesterétől :D
nem nem:) tydonk volt előbb az ő tőtolása után volt Mindenkitácol...ő is csak tanulta az előző mesterétől :D
Nem sok ember van aki ilyen stílusban fogalmaz( és itt nem tőről beszélek).
Elég egyértelmű, hogy kivagy.(Ha jól emlékszem a képed is az egyik kedvenc játékosod képe volt egy másik oldalon)
Volt még köztük egy nick amúgy, de csak pár hsz-t élt meg, már nem emlékszem ki volt az...
Volt még köztük egy nick amúgy, de csak pár hsz-t élt meg, már nem emlékszem ki volt az...
Nem sok ember van aki ilyen stílusban fogalmaz( és itt nem tőről beszélek).
Elég egyértelmű, hogy kivagy.(Ha jól emlékszem a képed is az egyik kedvenc játékosod képe volt egy másik oldalon)
Köszi srácok jól pörög a topik de nem ez volt a a cél mikor megnyitottam!
16.00 - 27$ Saturday Eliminator NLHE KO 40K GTD
Közben ITM előtt megint egy szép kiesés. Ismét nem a jobb lap nyert.
weaktight | Hand | AKs - No Limit Holdem Tournament
19.00 – 5,50$ NLHE 15K GTD
+ még 1 kiesés végre rosszabb mutatással, természetesen én mákolni képtelen vagyok.
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
16.00 - 27$ Saturday Eliminator NLHE KO 40K GTD
Közben ITM előtt megint egy szép kiesés. Ismét nem a jobb lap nyert.
weaktight | Hand | AKs - No Limit Holdem Tournament
Tipikus MTT-rng, sajnos - ITM előtt a 10x akkora stack 38offal is simán lemákolna... Esélyed nincs ilyenkor... Ha AA-t tolsz be, azt is lemákolják... Pörögni kell a versenyeknek, lépj tovább, nyiss új tour-t, s termeld tovább nekik a rake-t...
Sry Borsodpro!
Pár handet megnéztem, még multkor is, feltűnt, hogy elég sokszor 6-8-10BBkkel játszol, persze vannak ilyen szakaszok a versenyben, de 10-12-14-16 BBvel én pl sokkal lazábban játszok, mert egy 6-7 BBs pushnak nemsok FE-je van, azért callolnak le rosszabb lappal, de nem mindig rosszul.A második handben meg QQ 5-bet pushal, a rosszabbakat sokszor dobatni fogod, a jobbak ellen meg tönkremész. Sőt 5 dolláros versenyen 2. vakszinten 4betelni is ritkán fognak rosszabbal,mint QQ max AKJJ.
Amúgy GL!
ha jövő héten is csinálsz hasonló csomagot, megint vennék 5%-ot
amúgy borzasztó udvariatlanság a topicgazda határozott kérése ellenére itt randalírozni...