Áh, úgy döntöttem, hogy hagyom inkább. Jobb helyre is be lehet fektetni a pénzt, mint ez a verseny.
Még1x sry, hogy mindenki feleslegesen küldte el a pénz.
$2000 1r1a-ra hirdetek egy hasonlót és ott sokkal valószínűbb, hogy indulok. Szintén 1.05-ért.
A mai este folyamán mindenkinek visszaküldöm a $-t, csak már elindult pár tour és picit lassan halad.
Tir-X-hez hasonlóan szeretném, ha a már átutalt $jaimat a 2000 1r1a verseny %-ba beszámítanád.
Előre is kösz!
$64 lesz ott 1% (mivel várhatóan $6100-ba fog kerülni 1.05-tel az kb $6400)
Ott a legkisebb rész 1% lesz. Mivel sokan $66-t küldtetek és $2-t nem tudok visszaküldeni, így kicsit nehezebb lesz a dolog.
Az lesz a megoldás ha pontosabban adom meg a részesedéseket (pl 1.03% lesz a 66$ és bevezetem egy táblázatba)
Nem sokára nyitok egy új topicot neki és idelinkelem.
Nekem is jó lesz oda befektetni:)
2 dodo nem gond...
Ja, én úgy értettem csak, hogy majd tarts fenn helyet rajta plz, nem úgy, hogy a most küldöttből legyen egyből. Pont emiatt, mert így kb. bonyolultabb. De nekem igazából mindegy :)
Itt az új topik azoknak, akiket majd érdekel a 2kc %.
https://poker-akademia.com/vBulletin/multi-table/16786-szusza84-scoop-31-h-2100-1r1a-elado-1-05-a.html#post319956
Áh, úgy döntöttem, hogy hagyom inkább. Jobb helyre is be lehet fektetni a pénzt, mint ez a verseny.
Még1x sry, hogy mindenki feleslegesen küldte el a pénz.
$2000 1r1a-ra hirdetek egy hasonlót és ott sokkal valószínűbb, hogy indulok. Szintén 1.05-ért.
A mai este folyamán mindenkinek visszaküldöm a $-t, csak már elindult pár tour és picit lassan halad.
Visszaküldtem Johnnykának,Stevenek,Eduardhunnak és Zombeeeenak. A többiekét pedig bevezettem a táblázatba.