Az én 66 dolcsimat is számítsd be, teljesen megfelel itt az 1%.
OK, átvezettem aki kérte. Elég sokan kérték, ezért úgy gondolom, hogy jobb ha holnap este küldöm vissza azoknak, akik nem írtak be, mert úgy látom, hogy sokan szeretnének venni a másikból is.
Holnap estig aki nem kommentel, mindenki visszakapja a $-t.
Aki kérte vissza, annak visszaküldtem.
OK, átvezettem aki kérte. Elég sokan kérték, ezért úgy gondolom, hogy jobb ha holnap este küldöm vissza azoknak, akik nem írtak be, mert úgy látom, hogy sokan szeretnének venni a másikból is.
Holnap estig aki nem kommentel, mindenki visszakapja a $-t.
Szia!
Nekem is jó lesz ha beszámítod :) TY
1 % küldve Ducsi nickről
Írd be az én 66$-omat is a megfelelő árfolyamon.
Hali!
Nekem nm érkezett még meg a pénz(em) PS-re.. pedig azt írtad,h. tegnap este visszautalod...
Légyszi küldd majd vissza,köszi. A másik SCOOP versenyedből ($2000 1R1A) nm szeretnék %-ot venni, szóval ne forgasd át automatikusan abba. Csak a félreértések elkerülése miatt írtam. Nincs harag max. azért, amiért nm indultál el a $3150 4-MAX-on és nm húztad be hárrrrrrrr hehe
Szóval 2%-ot, azaz 66 dodót küldtem PS-en pali84 nickről.
Köszi előre is és sok sikert a további SCOOP Eventeken GL!
Oks, persze,h nem megy át automatikusan és írtam is, hogy visszaküldöm mindenkinek, aki nem jelzi, hogy kéne rész a 2ksból ma estig.
ment a tied.
Hali!
Nekem nm érkezett még meg a pénz(em) PS-re.. pedig azt írtad,h. tegnap este visszautalod...
Légyszi küldd majd vissza,köszi. A másik SCOOP versenyedből ($2000 1R1A) nm szeretnék %-ot venni, szóval ne forgasd át automatikusan abba. Csak a félreértések elkerülése miatt írtam. Nincs harag max. azért, amiért nm indultál el a $3150 4-MAX-on és nm húztad be hárrrrrrrr hehe
Szóval 2%-ot, azaz 66 dodót küldtem PS-en pali84 nickről.
Köszi előre is és sok sikert a további SCOOP Eventeken GL!
1% ftp-re ment.
GL
update: felkerekitettem 100$ ha lehetséges