Póker Fórum Archívum > Piactér > Tournament $ felvásárlás

suta
Válasz Wildace_hun kommentjére
2015. márc. 14. 10:34

15,40T$ 15-ért valakinek?

rockett
Válasz suta kommentjére
2015. márc. 14. 10:44

15,40T$ 15-ért valakinek?

jöhet, pokerrockett
Nick?

thx

suta
2015. márc. 14. 10:47

Elküldtem!Köszi!

suta
2015. márc. 14. 10:52

sutinho7 a nickem.Bocsi;)

Taz
2015. márc. 16. 9:39

226t$ eladó 225-ért, Taz82h.

rockett
Válasz Taz kommentjére
2015. márc. 16. 9:46

226t$ eladó 225-ért, Taz82h.

jöhet, pokerrockett

Szabi88
Válasz rockett kommentjére
2015. márc. 18. 20:15

Sziasztok! Új vagyok ebben a T$-os témában. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy PS-ről, hogyan tudok T$-t átküldeni, azaz pontosabban, hogyha T$-t akarok eladni, akkor hogyan működik a tranzakció?

lenikrevic
Válasz Szabi88 kommentjére
2015. márc. 18. 21:08

Sziasztok! Új vagyok ebben a T$-os témában. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy PS-ről, hogyan tudok T$-t átküldeni, azaz pontosabban, hogyha T$-t akarok eladni, akkor hogyan működik a tranzakció?

Első és legfontosabb,privát üziben leírod nekem,h mennyi T$-t akarsz eladni és mennyi $-t szeretnél érte kapni. :) pl. 10T$ eladó 9,90$-ért. A T$ért kapott érték mindig nagyobb mint a $ értéke

Ha megegyeztünk, akkor megmondod mi a Ps-en a nicked én is megmondom PS nickem.

Pokerstarson itt találod.

Eszközök/Pénzküldés és adásvétel/Versenypénz eladása/a többi ott le van írva pontosan. Meg kell adni a vevő nevét és hogy mennyit mennyiért adsz el.
Beállítja a vevő is de ő a Versenypénz vételénél.
Kiírja a PS,h biztosan neki akarod eladni?OK
Ha a vevő is beállította akkor percek kérdése és megjelenik a PS számládon a $.
Kb ennyi.

Szabi88
2015. márc. 18. 21:52

Köszönöm szépen az infót. így már minden tiszta. Még most nem akartam T$-t eladni, de a közel jövőben folyamatosan lenne rá igényem. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hol írjak privát üzenetet neked? kipróbálás gyanánt van 5 T$-om, azt 4,90 $-ért eladnám

rockett
Válasz Szabi88 kommentjére
2015. márc. 18. 22:56

Köszönöm szépen az infót. így már minden tiszta. Még most nem akartam T$-t eladni, de a közel jövőben folyamatosan lenne rá igényem. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hol írjak privát üzenetet neked? kipróbálás gyanánt van 5 T$-om, azt 4,90 $-ért eladnám

hohó nem kell privát üzenetezni, amíg nincs 30 hozzászólásod amúgy se tudsz. Ide kiírod mennyit adsz mennyiért, meg a nickedet, és aki kapja marja. Tudom, hogy az úriember szívesen kisajátítana magának... :) Jó is az ha nem kell versengeni az ajánlatokért...

Élő ügyfélszolgálat