Póker Fórum Archívum > Piactér > Tournament $ felvásárlás

Bert
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 22. 14:33

Hmm, annak ellenére, hogy azt mondtad nekem, tolonganak a jelentkezők, látom mégsem sikerült senkit rávenni, hogy moneybookersen fizesse a starsos $T moneyt... Vajon miért lol :D

Egyik elkelt!Még 1 van 215T$ értékben 205$-ért eladó!
Ha érdekel valaki akkor a megadott Email címen várom az ajánlatot!
Am a lol az te vagy....Én előre is elküldöm 1$ fejében ha valaki Moneybookers-en kifizeti!Ahogy tettem az előző esetben is!Nem értelek,hogy mit nem értesz azon,hogy nem ps-en kell az ára...
Szánalom vagy...Inkább Ne pazaroljuk egymásra az időt!Ty Üdv!

dj.reLax86
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 22. 14:38

Am a lol az te vagy....Én előre is elküldöm 1$ fejében ha valaki Moneybookers-en kifizeti!Ahogy tettem az előző esetben is!Nem értelek,hogy mit nem értesz azon,hogy nem ps-en kell az ára...

ha te a starsos T$-t el tudod adni Monebookersen akkor én becsókolok neked.

titcar
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 22. 14:38

egy hangyányit azért gyanús vagy

dj.reLax86
Válasz titcar kommentjére
2011. márc. 22. 14:43

Kiégek ezeken a palikon. Megakarnak csinálni egy behúzást és utána se járnak hogy hogyan is működik ez az egész T$ adás vétel csak fújják a badarságot.

Bert
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 22. 14:44

ha te a starsos T$-t el tudod adni Monebookersen akkor én becsókolok neked.

Elküldöm Ps-en 5$ fejében!!És kifizeti moneybookersen 200$!!Ezen mit nem lehet érteni??Omg

Bert
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 22. 14:45

Kiégek ezeken a palikon. Megakarnak csinálni egy behúzást és utána se járnak hogy hogyan is működik ez az egész T$ adás vétel csak fújják a badarságot.

Igazad van!Te vagy az isten......
Most már nem adom el!Meggondoltam magam!!
Off!Inkább eljátszom nem érdekel....
Nem írok inkább semmit!!

Bert
Válasz Bert kommentjére
2011. márc. 22. 14:46

Elkelt!Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot!Thx!:S

dosattakk
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. márc. 28. 22:07

sziasztok! tud valaki valamit Bert megbízhatóságáról? ugyanis irt pmet hogy segit pénzcserében paypal MB között elküldtem neki a pénz azóta irt h még nem kapta meg, MB-n eleve érdekes a dolog h negyed óra alatt nem kapja meg. azóta meg be se lépett az oldalra. ma este volt szval még lehet van esély:D csak érdekel h kiez és láttam legtöbbször itt szólt hozzá a témákhoz. köszi

titcar
Válasz dosattakk kommentjére
2011. márc. 28. 22:23

sziasztok! tud valaki valamit Bert megbízhatóságáról? ugyanis irt pmet hogy segit pénzcserében paypal MB között elküldtem neki a pénz azóta irt h még nem kapta meg, MB-n eleve érdekes a dolog h negyed óra alatt nem kapja meg. azóta meg be se lépett az oldalra. ma este volt szval még lehet van esély:D csak érdekel h kiez és láttam legtöbbször itt szólt hozzá a témákhoz. köszi

miért nem lepődtem meg?

dosattakk
Válasz titcar kommentjére
2011. márc. 28. 22:31

hihetőek lehetnek ezek az adatok? nemhiszem
Születési idő:
September 23, 1969
Életkor:
41
Hely:
Drezda
Hobbi: