csoxi
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. szept. 7. 19:11
2 éve szerintem már rég ki lett véve és lett belőle költve :) de hát azért kellene játszania hogy az a ROI ne 261% legyen :) a score után kellet volna masszívabban ráállni az mtt-k világára
Hát, erről beszélek - hogy a kevés játék miatt nem várhatja az újabb kiugró eredményt... Azt meg nyilván gondoltam, hogy két éven keresztül nem pihent a 10K az acc-ján...
Menyidvan?
2011. szept. 7. 19:24
Majd szombaton minden kiderül. Addig is van még, és lehet venni a %-ot. :)
csoxi
2011. szept. 7. 19:26
nemfeltétlen :)
Miért? A srácnak a big score idején, 2009-ben 611 %-os volt a ROI-a - láttál már olyat, hogy valaki ekkora mázli után, mondjuk 100-200 további, 5 dollár alatti ABI-s, 3-4 ezer field-ű tour alatt megint betalál egy ekkorát... (tök mindegy, hogy jó vagy gyenge játékos...) Ha igen, akkor az tényleg a szerencse fia...
Menyidvan?
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. szept. 7. 23:46
Eddig még csak sajna : 2,5% talált gazdát
Menyidvan?
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. szept. 9. 15:57
Úgylátom nemsikerült további százolékot eladni,így úgydöntöttem visszakültöm tippmix 2,5%-t is. További szép napot!
WaterMaker
Válasz csoxi kommentjére
2011. szept. 9. 16:25
Miért? A srácnak a big score idején, 2009-ben 611 %-os volt a ROI-a - láttál már olyat, hogy valaki ekkora mázli után, mondjuk 100-200 további, 5 dollár alatti ABI-s, 3-4 ezer field-ű tour alatt megint betalál egy ekkorát... (tök mindegy, hogy jó vagy gyenge játékos...) Ha igen, akkor az tényleg a szerencse fia...
Ez szerintem teljesen rossz gondolatmenet.
Kb olyan mintha azt mondanád, hogy ha zsinórban ötször nyer az AA a KK ellen, akkor hatodjára már nem 82% eséllyel nyer, hanem csak 40% eséllyel, vagy ilyesmi.
Azért mert volt egy nagy score-od miért lenne kisebb esélyed egy következő nagy scorehoz?