wcoop 23 %
Hali!
Mivel ilyen nagy divat lett, gondoltam énis teszek egy próbát egy pár % elsózására. Úgy gondoltam majd egy wcoop eventre úgyis besatozom magam, hogy átéljem a "wcoop érzést", de mostanában kevés időm van pókerezni, szóval ez elmaradt. Amit kinéztem az a 215$-os 4-max. és egy 50%-ot eladnék, mert nem fér bele a BR-be.(A másik fele sem, de 3-4 havonta elindulok egy nagyobb versenyen, csak az adrenalin miatt:)Meg kinek nem fájna a szive, egy eseleges score 70-80-90%át lepasszolni.
Nickek:
FKF131 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
DUG0HUZ0 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
DUG0HUZ0 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Jah, és még annyi, az esetleges %-ot vásárolóknak,hogy az ilyen 4max versenyekben benne van a játékomban, hogy elblöffölöm a stackem, és hasonlók ha úgy érzem, hogy jó a szituáció, szóval az vegyen %-ot, aki nem fog haragudni egy esetleges csúnya kiesésért:)
Ettől függetlenül úgy érzem nem mennek rosszul ezek, ha sikerül elkapni a fonalat. Egy 4esen és egy 27esen FT-re értem a múlt hónapban, de persze minimális a minta.
Remélem jók a linkek. GL!
Jah:10% 21,5
5% 11$
A túl sok érdeklődőre való tekintettel azért elindulok, de úgy látszik nem kell a 100k felét lepasszolnom:D
Hali!Most vettem észre, ha lehetséges akkor vennék kabala 5%-ot! Elküldöm a pénzt amint visszaírsz!gl
Jöhet :)
elvileg elment!gl :)
Köszi! Igyekszem:) Mivel egyetlen befektető vagy (haveromat kivéve), ezért pluszba felajánlom, ha ezen kívül pluszos a nap, akkor visszaküldöm a %ot:)
De nem, lesz könnyű, mivel ma HS póker van:)
Hopp, ez a topic nekem is kimaradt.
(Kellene erre is valami külön aloldal, nem tudom a fejlesztési ötletek topicban felmerült e már ez.)
10%ot vennék én is, de csak este tudom küldeni 20-21 óra magasságában, ha megfelel.
Jav: Ja most látom, hogy ez az event 5kor kezdődött. Akkor meg tudom oldani esetleg most is, ha még megfelel, és olvasod még ezt a topicot a következő 20 percben. :)
5% mehet még?
Bocs,nem figyeltem a topikot!
Amúgy meg kiestem. Sorry pepe! De azért van még remény +os lesz nap:)
Köszi a vásárlást! GL!
No problem! Hajrá!gl :)