Első szünet update: ugye Elky, meg ImaLucSac, meg még egy jó regular, néhány láthatóan NLHE-hez szokott emberke mellett. Átlag táján most - voltam kicsit feljebb is, de (helyesen) dobtam egy nagyon jó indulólap után a gyenge low-t. Elky egyszer megpróbált blöffel bizgatni, de nem hagytuk magunkat.
Kezdünk! A balomon valami Elky nevű ürge... Az asztal túlvégén valami ImaLucSac...
LOL. Kicsit card dead vagyok, de idő van még bőven.
Picit fölfelé, kiblöfföltem egy NLHE regulárt razzban.
Azért azt szeretem,hogy A23-t kizárólag studban látok, viszont magas párokat razzban... És faxom a calling station esélyvárókba.
2. szünet update: nem adják könnyen a potokat a fiúk. Short vagyok, de nem reménytelen, csak kicsit kevésbé szar lapok kellenének, mert hiába indulok blöffölni, ha totál brickeket kapok a reprezentálandó dologhoz...
Igaz, most nem vettem belőled %-ot, de szurkolok, hajrá GL :)
Elkelne egy hotrun... Párt csak razzban találok, illetve láttam egy négyes párt, kinn volt a másik két 4 face cardon...
Out, magyar kolléga ellen razzban, 87 vs 86, riverre megkapta (ismerjük el, minden A-2-3-7-8 jó volt neki, bár persze ha én javulok, ő drawing dead...). Most kicsit merengek, hogy miért stb., mit kellett volna kezdenek a lapjárás mellett - sok agresszor mellett a sok J82r kezdőlapot nem tudtam értelmesen használni, a blöffjeimet párszor lefülelték, és majd minden jobb kezdőlap befuccsolt. Egyszer duplázhattam volna fel kezdőre, ImaLucSac igazolta a nevét és talált egy low-t elég valószínűtlenül.
Szurkoljunk Pepének és tomacampinak, mindketten az élbolyban vannak!
Fel a fejjel, GOOOOOOOOOOOO a többin.
gl
Kedves befektetők, kiderült, hogy a HORSE-on nem fogok tudni indulni (egy erre a hétre tervezett víkend átkerült oda, és elég jó partínak ígérkezik...). Akik befektettek, nyilatkozzatok légyszi, mit szeretnétek - menjen vissza, vagy befektetnétek máshová?
A PLO 6 max szép helyezésem után gondolkodom a 20-i PLO/PLHE versenyen viszont. Felmérném az igényeket... update mindjárt a százalékokról.
Százalékok most
(A már lement stud versenyt obv nem írom ki.)
Event 34: 320 triple draw (most csütörtök)
10% lisztharmat
5% rockett
3% TheHun...
Event 39: 320 HORSE - törölve!
3% TheHun... - 9.6 dodó
Event 46 - 320 PLO/PLHE mix (jövő kedd)
5% lisztharmat
(A már lement stud versenyt obv nem írom ki.)
Event 34: 320 triple draw (most csütörtök)
10% lisztharmat
5% rockett
3% TheHun...
Event 39: 320 HORSE - törölve!
5% lisztharmat - 16 dodó
3% TheHun... - 9.6 dodó
Event 46 - 320 PLO/PLHE mix (jövő szombat)