Zoleee WSOP Event #34 1000$ NLHE % eladó
A mai versenyből 50%-ot szeretnék eladni.
Minimum vásárlási lehetőség 5%.
5%= 55$
10%=110$
20%= 220$
Kérem mindenki jelezze a fórumba ha elküldte a pénzt.
20:30-ig lehet küldeni a pénzt a PS accountomra: MasterZole
A beérkezési sorrend számít.
20:30-kor felnézek és visszaigazolom a részvényeket.
5%ot küldtem.
GL a versenyen!
én is vásároltam 5 %-ot.
nick:renard1987
én meg 15-öt
5%ot küldtem
Akkor hivatalosan lezárom az árusítást, részvényesek a következők:
gerapapa121 - 5%
Renard1987 - 5%
mrj - 15%
heavenwalker 5%
Wish me luck! :)
(Ha valaki mégis utalna, az már nem érvényes. Csak a 20:30-ig megérkezett vásárlások számítanak.)
sok sikert
Rövid beszámoló a versenyről:
Elég jó első asztalt kaptam, kb egy alap pókert játszó középkorú kanadai volt kompitens, rajta is pozíciom volt. A többi játékos harmat gyenge.
Első komolyabb partiban sikerült duplázni. 44-el emeltem25/25-nél 75-ig, amit a kb 50 éves ázsiai gambler barátunk tartott. Flop egy szomorú 3-4-6 rainbow.
Én bet 125, ázsia barátunk reraise 525, én call.
Turn A én bet 600 (kicsit hezitálva és szándékosan keveset emelve, hogy azt vélje még van FE), ő allin, én call
Mutatás
ázsiai barátunk: A6
én:44
river blank
Ezután még egy AK-val sikerült egy szép kasszát vinni. Sajnos az asztalt felbontották és új asztalhoz kerültem.
Ezen az asztalon egy jó játékos volt, ő sajnos pont a balomon ült, így kicsit szigorúbbra kellett vennem az emelő rangemet. Akik online MTT-éznek ismerni fogják. Big Huni jelenleg 33. a p5's -on 6300 pontja van, és alltime 2,8 millió online nyereményt könyvelt már el.
Pont aznap reggel néztem végig a top 100-at, hogy jobban betudjam határolni a játékosokat. Fel is ismertem, de nevet nem tudtam hozzá fűzni, így meg is kérdeztem mi a p5s screen neve. Nem tetszett neki, és jelezte, hogy nem árulja el. :-)
Mondtam neki, hogy tudom, hogy top 50-es játékos, csak a screen nevét nem tudom.
Na innentől már nem 3betelt :-)
Az új asztalon kaptam is rögtön egy JJ-it, ami egy AQ ellen vérzett el, de szerencsére olcsón megúsztam, "csak" 1200-ba került.
Ezután órákig 5000-5500 között mozogtam. Aztán egy shorti allin tolt 1600-al. Lenéztem BB-én 99-et találtam, call. De KQ ellen megint nem én nyertem a flipet.
A 4 level utolsó handjében a kisvak (ismét egy ázsiai középkorú gambler) 75/150-es vakoknál körfold után kiegészített, én nagyvakban 66-ot találtam, mivel a kisvak effektív stackje 2500 volt rátoltam. Kb 5 másodperc után azt mondta, jó legyen call.
Mutatás:
ázsiai barátunk: A2off
én: 66
ezt sem én nyertem. Maradt 925 zsetonom.
Szünet után első éppkézláb handemre KJ, betoltam maradék 4,5 nagyvakom, amit egy QQ pár vigan tartott.
Q-T-X flopon volt néhány outom, de nem jött, így simét nem sikerült maradandót alkotni.
Az azonban jól esett, hogy mikor kiestem Big Huni őszintén gratulált a mutatott játékomhoz.
Köszönöm a bizalmat, a köv. verseny előraláthatólag a szerdai 1500$ NLHE lesz.
Addig a 235$-os versenyeket és az 550-es szatokat fogom tolni.