Belabacsi
Sziasztok!
Belabacsi nicken ugye az a Belabacsi játszik PS-en aki sok major torna mellett WSOP karkötőt is nyert.
Előbb játszottam vele NL16 Zoom-on. Ez valami challange neki vagy csak szimplán ennyire lelépett a szinteken? Esetleg eladósodott? Ki tud valamit erről a dologról?
Elvileg busto ja .A Hedgehog stakeli az utobbi időben őt is.
Láttam a déli apróban mostanában az apróhírdetések között töbször is,hogy nyerő kalapba sorsolt ps nick eladó. Ezek szerint elkelt és egy cg playa vette meg.
olyan lett mint a Kockapoker!
Szerintem öt láttam leértékelt farhátért sorba állni tesconál, igaz lehet a pletyka
Bizony igaz, nagyon csúnyán legatyásodott, de ugyanez elmondható probirsről és omaha4rollzról is. Piroslapossal szoktunk szervezni haveri CG-t egymás között 10/20 forintos alapon, a múltkor ott könyörögtek fölváltva mindhárman, hogy adjunk már nekik egy ezrest, hogy be tudjanak szállni, sőt még egy pohár sört is kértek, hogy ne remegjenek a tét nagyságától.
Láttam a Nyugatinál tarhálni ma, de csak Ps transfert fogadott el, úgyhogy mentem tovább. Pedig dobtam volna neki 100 ft-ot.
Skrillen? :)
megállíthatatlan ha igazak a hírek azóta már nl50-en nyomul!!
Szerintem öt láttam leértékelt farhátért sorba állni tesconál, igaz lehet a pletyka