Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Chat lehetőség a pókerakadémia oldalra

van Gerwen
Válasz dudu2020365 kommentjére
2015. máj. 15. 0:40

Pont írni akartam hogy WINAMAXDONK és Gerwennek tuti tetszeni fog :) Én is támogatom az ötletet!

Meg fogsz lepődni, de én nem örülnék neki. Utálok mindenféle csetet, f@szbuknak is ősi ellensége vagyok, az én terepem a fórumok. De ha jól emlékszem, volt már korábban is erről szó, aztán szerencsére elvetette az akadémia, hogy bevezessék.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 15. 0:42

Na jó, max. a PS csetet szeretem, de ott is csak donkozni meg anyázni szoktam, nem véletlen, hogy általában egy nap után mindig letiltják 1-2 hónapra.

Mágika
Válasz Mágika kommentjére
2015. máj. 15. 0:53

:D :D Egyszer engem is letiltottak, amikor öcsém belepofátlankodott a regembe...:)

kertitorp
Válasz svajcifiu kommentjére
2015. máj. 15. 0:53

en inkabb arra gondoltam hogy a noi felhasznalok lennenek kotelesek bekapcsolni a kamerat chat kozben

Az már egy másik műfaj.:)

Mágika
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 15. 0:55

Meg fogsz lepődni, de én nem örülnék neki. Utálok mindenféle csetet, f@szbuknak is ősi ellensége vagyok, az én terepem a fórumok. De ha jól emlékszem, volt már korábban is erről szó, aztán szerencsére elvetette az akadémia, hogy bevezessék.

Ahhoz képest elég aktív fóruméletet élsz, a férjem ősellensége a fésznek, de vannak bőven olyan ismerőseim akiknek nincs vagy elutasítják. Ezt is meg tudom érteni.

trixilw
2015. máj. 15. 1:26

tökjó lenne még egy olyan felület, ahol hatodszorra is el lehet majd olvasni ugyanazt a szarul megjátszott bad beatet. Akarom, most!

Mágika
2015. máj. 15. 1:39

Szerintem pont nem ez lenne a lényege, és nem hinném, hogy valaki ezért akarná, de azért köszi :)

Élő ügyfélszolgálat