Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Dán napok óta nem jelentkezik aggódom

Gaabeesz
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 17. 10:41

Ő hozza fel ezt a meleg témát mindig. Lehet nem véletlenül. :p

ja, még Joci totyikjában is... :D

esoember
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. nov. 17. 11:44

Dánfiú az egyik legjobb srác itt az akadémián, segítőkész, nem nagyképű, őszinte stb.
Ha vki azt gondolja, hogy egy orvosi kezeléstől meleg lesz bárki is, - nem mintha a kutyát érdekelné - az forduljon gyorsan orvoshoz, vagy vegyen elő egy biológia könyvet.
Ha Dán ebben hisz, és próbál változtatni az életmódján akkor talán támogatni kéne.

Maxxxika
Válasz Laci44 kommentjére
2013. nov. 17. 11:45

Most kitől is véded meg dan"análpumpa"fiut?

danfiu
Válasz esoember kommentjére
2013. nov. 17. 11:49

Dánfiú az egyik legjobb srác itt az akadémián, segítőkész, nem nagyképű, őszinte stb.
Ha vki azt gondolja, hogy egy orvosi kezeléstől meleg lesz bárki is, - nem mintha a kutyát érdekelné - az forduljon gyorsan orvoshoz, vagy vegyen elő egy biológia könyvet.
Ha Dán ebben hisz, és próbál változtatni az életmódján akkor talán támogatni kéne.

Nyugi, nem omlok ossze lelkileg h trollkodnak az emberek ezzel. Vszinu nem irtam volna le a blogomba, ha banto lenne az emberek hozzaszolasa(kb vmi hasonlra szamitottam a hszeket tekintve), majd kiderul h milyen lesz az eredmenyessege, de az tuti h India csak a bemelegites ahhoz kepest, ami MO-on fog varni majd.

Gaabeesz
2013. nov. 17. 11:51

miért itt Mo-n mi lesz, ha szabad tudni?

jak1
2013. nov. 17. 11:53

Az élet...

Maxxxika
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. nov. 17. 11:53

miért itt Mo-n mi lesz, ha szabad tudni?

[video=youtube;b7jLq1wA8Cc]http://www.youtube.com/watch?v=b7jLq1wA8Cc[/video]

Gaabeesz
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. nov. 17. 11:57

[video=youtube;b7jLq1wA8Cc]http://www.youtube.com/watch?v=b7jLq1wA8Cc[/video]

agyhalott:)

titcar
Válasz danfiu kommentjére
2013. nov. 18. 2:24

Nyugi, nem omlok ossze lelkileg h trollkodnak az emberek ezzel. Vszinu nem irtam volna le a blogomba, ha banto lenne az emberek hozzaszolasa(kb vmi hasonlra szamitottam a hszeket tekintve), majd kiderul h milyen lesz az eredmenyessege, de az tuti h India csak a bemelegites ahhoz kepest, ami MO-on fog varni majd.

szerintem akkor lehetne max bántó, ha nem te magad adtad volna elő olyan formában amilyenben :)
itthonra mi a terv? :)

kry
Válasz danfiu kommentjére
2013. nov. 18. 6:27

Élő ügyfélszolgálat