gáz ez a topik.
Nekem tetszik a topic. Az igazi bulvártól a falra mászok, de a pókereset szívesen olvasom. Főleg mert bírom Krisztát is, meg Negrót is. Szóval szerintem ebben semmi gáz nincs. Ennyiből ami ma megjelent az FTP kapcsán cikk, az FTP közleményét leszámítva szintén bulvár(és akkor gáz???), hiszen a többi infó nagyrészt csak találgatás(spekuláció?).
Ha meguntad Dánielt, tudod a számom (oké nem tudod, de megkérdezheted priviben) , nekem az is elég ha csak kihasználsz, és aztán elhajítasz mint egy rongyot! :o
Ez azt hiszem az év kommentje volt. :-))))))
Én egyébként tudom Krisztánk számát, és szívesen meg is adom, ha gondolod. Egyetlen feltételt szabott csupán: legyél Top10-es az All Time Money Listen. Nem tudom hogy állsz a "prodzsekt" megvalósításával, de ha jól, keress meg privátban és máris adom a számot....
Hol lehet olvasni Polgár Krisztináról? Mármint hogy milyen limiteke játszik meg ilyenekre gondolok? Sajnos csak 2009-es cikkeket találtam a googlben meg azt hogy most indult az 1000 no limiten wsop-n belül.
előre is köszi üdv
Hol lehet olvasni Polgár Krisztináról? Mármint hogy milyen limiteke játszik meg ilyenekre gondolok? Sajnos csak 2009-es cikkeket találtam a googlben meg azt hogy most indult az 1000 no limiten wsop-n belül.
előre is köszi üdv
Több kérdésem nincs is, hogy miből él:
Negróból (A torok kéményseprője) élni +EV, P. Kriszta helyében én is ezt tenném.
twitter ;)
hogy a csipába ne :)
Te úristen, a 10000 ft fejpénzből amit a Blikk tűzött ki rád, mennyit fogok én inni...
buszos lány? :)
Bocsi de itt sem sokat találtam. Azon kívül hogy 1 hónapja nem bulizott Magyarországon.