nem tudom mit ittál, de én is kérek :D
Te is a nője lennél? Hármasban szép az élet :D
Te is a nője lennél? Hármasban szép az élet :D
+1
Láttam élőben, és valóban nagyon csinos, sőt amikor megszólalt, akkor sem romlott az összhatás, tényleg úgy néz ki, mint a képeken.
Akinek ő nem tetszik, annak meg kell mondanom, hogy más ízlése van, mint nekem.
Én is láttam kb. 1 hónapja, azt hittem magasabb, de kb 165, max 170 cm lehet, de ez nem változtat a tényen, h csinos.
most twitteli hogy fogynia kéne tán... ejhhh...
negróból nem igazán nézem ki, hogy egy csajt úgy igazán meg tudna rakni,de ez csak az én véleményem, szerintem azt a vinnyogó hangot sokáig nem fogja bírni Kriszta
szerintem még közben is feszt pofázik, ahogy a videokon látom
mindenesetre, mi stand byon vagyunk Kriszti, a számom nekem is publikus feléd/felétek
ha gondoljátok feldobhatjuk 3asban is, ofc csak a nő részére
Az igazi kérdés az, hogy népszerű pókeres hölgyeményünk Negrót ölelte magához, vagy inkább a hozzá kapcsolódó bankszámlát szorította képzeletben, hevesen dobogó szívvel a kebléhez?
annyira vicces amikor megtudtam ezt a story, pont live casheltem 100/200 universum pokerben for fun, es kiszurtam 400/400 on egy csajt aki nagyon lazan ult ott nagyon jol nezett ki, es egy srac kerdezi tolem hogy tudom e ki o? mondtam nem,mondta h o volt miss hungary, mondtam h nem csodalom ezutan olvasgatom kozben pokerakademiat es ezt lattam az elso hirnek,
FUN FUN FUN :D kicsit ledobbentem a hir utan haha igy mar ertettem honnan volt BR 400/400 ra hehe
FUN FUN FUN :D kicsit ledobbentem a hir utan haha igy mar ertettem honnan volt BR 400/400 ra hehe
400/400 :))