Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Daniel Negreanu és Polgár Kriszta egy pár

csicsi
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. szept. 4. 16:58

nem tudom mit ittál, de én is kérek :D

Te is a nője lennél? Hármasban szép az élet :D

Matt Coburn
Válasz csicsi kommentjére
2011. szept. 4. 21:24

Csapatunk neve: Negreanu ribancai. :D

JociBalboa
Válasz csicsi kommentjére
2011. szept. 4. 21:31

engem a pia érdekel csak :D

The Great Hun
Válasz chubbyhun kommentjére
2011. szept. 5. 3:09

+1
Láttam élőben, és valóban nagyon csinos, sőt amikor megszólalt, akkor sem romlott az összhatás, tényleg úgy néz ki, mint a képeken.
Akinek ő nem tetszik, annak meg kell mondanom, hogy más ízlése van, mint nekem.

Én is láttam kb. 1 hónapja, azt hittem magasabb, de kb 165, max 170 cm lehet, de ez nem változtat a tényen, h csinos.

Matt Coburn
Válasz The Great Hun kommentjére
2011. szept. 5. 20:21

Én is láttam kb. 1 hónapja, azt hittem magasabb, de kb 165, max 170 cm lehet, de ez nem változtat a tényen, h csinos.

Danielt látta már valaki? Magas? 180 fölöttiek a zsánereim.

batkamano
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. szept. 5. 20:58

most twitteli hogy fogynia kéne tán... ejhhh...

negróból nem igazán nézem ki, hogy egy csajt úgy igazán meg tudna rakni,de ez csak az én véleményem, szerintem azt a vinnyogó hangot sokáig nem fogja bírni Kriszta

szerintem még közben is feszt pofázik, ahogy a videokon látom

mindenesetre, mi stand byon vagyunk Kriszti, a számom nekem is publikus feléd/felétek
ha gondoljátok feldobhatjuk 3asban is, ofc csak a nő részére

nadir
Válasz RegGeri kommentjére
2011. szept. 12. 5:18

Az igazi kérdés az, hogy népszerű pókeres hölgyeményünk Negrót ölelte magához, vagy inkább a hozzá kapcsolódó bankszámlát szorította képzeletben, hevesen dobogó szívvel a kebléhez?

erre a kérdésre a választ a múltban kell keresni, tudván hogy a második ps pro-t fogyasztja :)

nem azt mondom én is ezt csinálnám volna meg ha nő lennék és action közelbe lennék, meg persze nyílván a ps pro-k is hasonlíthatnak olyan micro közegekhez hogy adott egy tizen x fős vegyes társaság amiben ipszilon idő után kiderül, ugyanarról az ellenkező neműről hogy neked is megvolt? neked is? neked is?...bakker akkor én is megcsinálom :)

LifeNitz
Válasz nadir kommentjére
2011. okt. 9. 13:56

annyira vicces amikor megtudtam ezt a story, pont live casheltem 100/200 universum pokerben for fun, es kiszurtam 400/400 on egy csajt aki nagyon lazan ult ott nagyon jol nezett ki, es egy srac kerdezi tolem hogy tudom e ki o? mondtam nem,mondta h o volt miss hungary, mondtam h nem csodalom ezutan olvasgatom kozben pokerakademiat es ezt lattam az elso hirnek,

FUN FUN FUN :D kicsit ledobbentem a hir utan haha igy mar ertettem honnan volt BR 400/400 ra hehe

tomy123
Válasz LifeNitz kommentjére
2011. okt. 9. 21:36

FUN FUN FUN :D kicsit ledobbentem a hir utan haha igy mar ertettem honnan volt BR 400/400 ra hehe

400/400 :))

jabyga
Válasz tomy123 kommentjére
2011. okt. 9. 21:57

400/400 :))

????

Élő ügyfélszolgálat