Dimedroll, avagy SM nyeremény eldurrantása - szurkolói topik
Azt hiszem ez önmagáért beszél:
Dimedroll Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
Nem csodálom, hogy azt mondják rengeteg 5öslottónyertes elveri a pénzt:)
Erre van egy nagyon jó kis közmondás, véleményem szerint itt is megállja a helyét.
AKI HÜLYE HALJON MEG :D
Abszolút nem tudom sajnálni a csávót.
CGHU-ba 10BIt ellőni 100hand alatt még a legnagyobb fishek se tudnak. Szóval valszeg, csak áttolja a lét, cashout, adó elkerülése stb miatt sztem.
CGHU-ba 10BIt ellőni 100hand alatt még a legnagyobb fishek se tudnak. Szóval valszeg, csak áttolja a lét, cashout, adó elkerülése stb miatt sztem.
Néztem handeket, simán sorhúzókra tologat be 200bb-ket, úgyhogy ez nem chipdumping hanem simán hülye.
Én is néztem egy darabig és nálam is furcsa volt pár hand..szóval simán lehet szó chipdumpingról..
woww,egymillás nyeremény milyen szép derékszöggé változtat egy grafikont...
amúgy játszogat ő 500 dolcsis hup-okat is
chipdumping 100%
Mire jó amúgy ez a csipdömping? Egyrészt kockáztatja az egész nyereményt mert simán elvehetik tőle hisz szabályellenes és a holland gyerektől is, igaz más okokból de az egészet elvették. Másrészt meg lazán levehetné több részletben maga is a lét, mintsem ilyenekkel szarakodjon és a fél pókeres világ őt figyelje, hogy hogy csal...
Mire jó amúgy ez a csipdömping? Egyrészt kockáztatja az egész nyereményt mert simán elvehetik tőle hisz szabályellenes és a holland gyerektől is, igaz más okokból de az egészet elvették. Másrészt meg lazán levehetné több részletben maga is a lét, mintsem ilyenekkel szarakodjon és a fél pókeres világ őt figyelje, hogy hogy csal...