Fórumtársunk Gerwen 1millió feletti nyereménye LivePokeren
Az info tuti Piroslapos barátom osztotta meg velem . A győzelmet Blizerian styleban kurvákkal és fergeteges partyval ünnepelte .Bár fegyverek helyett elképesztő mennyiségü Viagrát vásároltak fel a bakterrel.
Gratulálunk Grabó részletek és handeket kérünk!
1.Fogsz amugy a nyereményből online is beforgatni?
2.Mit játszol online ? Nyerő vagy online?
3. Élőben mennyit játszol átlagosan megtudnál élni elő pokerből
4. Ugy tudom nincs pénzed az online játékra és backelésen töröd a fejed mi tart vissza ? A PPB most hirdetett felvételt és szimpatizálsz is velük MTT a kedvenc formátumod.
5.Mikor fogod azt érezni h kiégtél a mértéktelen kurvázástól ? Volt -e már valaha barátnőd?
6.Elvileg kanok is voltak a bulin ? Minek ? Elképzelhetőnek tartod-e h valaha is vonzódni fogsz a férfi nemhez vagy ez már valaminek a kezdete volt? Piroslapos aberrált vagy/és biszexuális vagy csak szexmániás és minden jöhet a beteg állatnak?
Életképek a buliról :
Piroslapos: hátad legyen elöl inas! privátba meg írhattál volna, óriás gruppen szex szituácóba keveredtünk csippendél fiúkkal és gátlástalan cemendékkel bevállaltunk mindent
Gerwen: Valóban óriás buli volt, a sok kamagrától még mindig áll a szerszám, de szerintem te is így vagy vele, inas. Amúgy nem lennék benne biztos, hogy a félnótás nem volt ott, az egyik csippendél ugyanis úgy mutatkozott be, hogy winamaxdonk az akadémiáról, most nem tudom, hogy trollkodott-e és csak őt akarta lejáratni, vagy tényleg ő volt, de én utóbbira hajlok, mert egy 30-as éveiben járó, kopaszodó, enyhén sörhasú, gyámoltalan búza gyereknek tűnt. Nem tudom, kicsi ez az ország, szerintem a félnótás volt az, bár ha nem is ő, akkor is pórul járt az inas, mert szerencsétlent elküldtük, ő rá ugyanis még a bedrogozott cemendék se izgultak föl, utazhatott haza, ha jól tudom Debrecenbe, de erre nem vennék mérget.
Ezek elvetemültek amugy beszarás .