Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Friciricsi ellopta Dánfiú fényképezőgépét?

fejes1988
Válasz MADriD kommentjére
2012. jún. 29. 12:58

Best topic in 2012, srsly

Lifetilt
Válasz mareszsex kommentjére
2012. jún. 29. 13:14

Ásít...

Ha danfiu-t lopta volna el fényképezőstől,akkor megérteném.De így?

redoubtable
Válasz rioka kommentjére
2012. jún. 29. 13:19

ezt pedig én cáfolnám meg:)

A kleptománia vagy lopási szenvedély egy viselkedészavar; az ebben szenvedő betegek ellenállhatatlan késztetést éreznek arra, hogy számukra amúgy értéktelen tárgyakat ellopjanak.

Akkor ha már magas a stealje akkor is kleptomán?

habzsi1
2012. jún. 29. 13:38

Sajnos ilyen hIrek jönnek kintröl,leszerepelt a magyar különitmény,semmi eredmény nincs.

Krono
Válasz habzsi1 kommentjére
2012. jún. 29. 13:44

Sajnos ilyen hIrek jönnek kintröl,leszerepelt a magyar különitmény,semmi eredmény nincs.

Még nincs vége, gyorsan utazz ki.

masikati
Válasz habzsi1 kommentjére
2012. jún. 29. 13:45

Egy FT végülis tényleg nem eredmény nem is érdemes róla beszélni........ááá hihetetlen emberek vannak:(

Ez a topic meg :)

fkf131
Válasz masikati kommentjére
2012. jún. 29. 13:59

Szerintem Fricirics és Dánfiú között egy románc van kialakulóban, ezért Fricirics ellopatta Dánfiú fényképezőgépét, hogy este a hotelszobában meztelen képeket csempésszen bele, majd valahogy visszajuttatja neki:)

fhradm
Válasz fkf131 kommentjére
2012. jún. 29. 14:42

Egész konkrétan nem hiszem el, hogy ilyen van.. :D
Ilyen kurvasok ideje van valakinek, hogy nyisson egy topicot erre? Hogy lehet valaki ilyen naív :D

mareszsex
Válasz masikati kommentjére
2012. jún. 29. 14:57

Egy FT végülis tényleg nem eredmény nem is érdemes róla beszélni........ááá hihetetlen emberek vannak:(

Ez a topic meg :)

Ne etesd a trollt ! van neki épp elég baja sztem

Mil
2012. jún. 29. 15:20

SZtem kurva nagy poén, nem kell komolyan venni :D

Élő ügyfélszolgálat