Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Friciricsi ellopta Dánfiú fényképezőgépét?

fricirics
Válasz mareszsex kommentjére
2012. jún. 30. 9:54

Megnéztem a gép tartalmát és Dán homevideóinak egyes részleteit sose fogom elfelejteni..... valószínű hónapokig kell járnom kezelésre... :)
Amúgy Dánt nagyon bírom , mert egy igazi jószívű óriás!!! :)

mixbajnok
Válasz fricirics kommentjére
2012. jún. 30. 10:07

Megnéztem a gép tartalmát és Dán homevideóinak egyes részleteit sose fogom elfelejteni..... valószínű hónapokig kell járnom kezelésre... :)
Amúgy Dánt nagyon bírom , mert egy igazi jószívű óriás!!! :)

óriás donk? :D

dieffenbachia
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. jún. 30. 10:22

óriás donk? :D

LooooooL

Palesz76
2012. jún. 30. 11:39

Sajnos nincs mit tenni!
Prof.B. - nek kell szólni hogy küldje Szilas felügyelöt az eltünt fényképezögép rejtélyének nyomába!
Remélem azért Dánnak ez lessz a legnagyobb vesztesége Vegasban!

Krono
Válasz Palesz76 kommentjére
2012. jún. 30. 12:11

Sajnos nincs mit tenni!
Prof.B. - nek kell szólni hogy küldje Szilas felügyelöt az eltünt fényképezögép rejtélyének nyomába!
Remélem azért Dánnak ez lessz a legnagyobb vesztesége Vegasban!

Ide komolyabb szakemberek kellenek:

Raging Clue (South Park - Hardy Boys) - YouTube

don pro
2012. jún. 30. 12:15

Én is terveztem menni Vegasba, de felhívtam a külügyminisztériumot, mi az állásfoglalásuk. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy Vegas felkerült a nem ajánlott úti célok listájára, ugyanis ebben az időszakban kétes hírű alakok hada lepi el a várost.
Továbbá bennfentesek azt is közölték, megalapozott a gyanú, hogy F. Richárd magyar állampolgár nagyszabású magánakciót tervez. Tavaly is rajta tartották a szemüket, akkor még csak karkötőkért indult a bűnös városba, viszont hála a hírszerzésnek ezen törekvését az utolsó pillanatban sikerült meghiúsítaniuk.
Idén viszont nagyobb célokat tűzött ki F. Richárd, a kis értékű karkötők helyett nagy emberek fényképezőgépét veszi célba. Ördögi tervet eszelt ki ennek végrehajtására, nincsen ember aki megállíthatná. Ezért mindenki jobban teszi ha nagy ívben elkerüli Vegast, és az USA-t.

Friss hír:
Nemzetközi összefogással próbálják kézre keríteni F. Richárd feltételezett elkövetőt. Valamint egy Zoleee fedőnévre hallgató, fényképezők ellopására szakosodott titkos ügynököt is bevetnek a hatóságok. Zoleee speciális teniszütőkkel felszerelve érkezett Las Vegasba, ennek segítségével reményeik szerint mozgásképtelenné teszi Richárdot, majd egy Borussia Dortmundos sállal kikötözi, így várhatja az erősítést. Sok sikert neki, benne van minden reményünk!

báró
Válasz don pro kommentjére
2012. jún. 30. 12:36

Én is terveztem menni Vegasba, de felhívtam a külügyminisztériumot, mi az állásfoglalásuk. Azt a tájékoztatást kaptam, hogy Vegas felkerült a nem ajánlott úti célok listájára, ugyanis ebben az időszakban kétes hírű alakok hada lepi el a várost.
Továbbá bennfentesek azt is közölték, megalapozott a gyanú, hogy F. Richárd magyar állampolgár nagyszabású magánakciót tervez. Tavaly is rajta tartották a szemüket, akkor még csak karkötőkért indult a bűnös városba, viszont hála a hírszerzésnek ezen törekvését az utolsó pillanatban sikerült meghiúsítaniuk.
Idén viszont nagyobb célokat tűzött ki F. Richárd, a kis értékű karkötők helyett nagy emberek fényképezőgépét veszi célba. Ördögi tervet eszelt ki ennek végrehajtására, nincsen ember aki megállíthatná. Ezért mindenki jobban teszi ha nagy ívben elkerüli Vegast, és az USA-t.

Friss hír:
Nemzetközi összefogással próbálják kézre keríteni F. Richárd feltételezett elkövetőt. Valamint egy Zoleee fedőnévre hallgató, fényképezők ellopására szakosodott titkos ügynököt is bevetnek a hatóságok. Zoleee speciális teniszütőkkel felszerelve érkezett Las Vegasba, ennek segítségével reményeik szerint mozgásképtelenné teszi Richárdot, majd egy Borussia Dortmundos sállal kikötözi, így várhatja az erősítést. Sok sikert neki, benne van minden reményünk!

+1111111 Ez nagyon jóóóóó!az utóbbi idők legjobb topicja!! :)

Kia PRO
Válasz don pro kommentjére
2012. jún. 30. 12:42

Friss hír:

Hatalmas :))

partycsabi
2012. jún. 30. 12:52

Legfrissebb info:

A határátkelő kameráinak felvételei alapján játszatták el Fricirics hírhedt mexikói határátkelését! Martin Lawrence egyből igent mondott a felkérésre! True story! :D

[video=youtube;vdaxBedAOEk]http://www.youtube.com/watch?v=vdaxBedAOEk[/video]

banoster
2012. jún. 30. 13:58

Én csak annyit tennék hozzá ehhez a történethez, hogy amikor legutóbb interjút készítettem Fricivel, nekem is eltűnt néhány "A" betű a cikkből. Azt hittem, én ütöttem félre, de már nem vagyok biztos ebben...

Élő ügyfélszolgálat