nemtom, netto 200-220 az szerintem lufasz még egy small stakes breakeven játék + RB kombóhoz is...
Én mindig is függőnek tartottam magam, de úgy voltam vele, akkor már egy kicsit tanuljak meg játszani, legyen pénzkereset, ne pénzégetés :)
Huu,ez jó topik!Hatalmas igazságokkal! Mivel Ti már szinte mindent elmondtatok, nehéz újat írni!!
Talán annyit, hogy én is függőnek tartom magam már vagy 6 éve, de a gépezés távol áll tőlem(szerencsejáték)!
Viszont ezt a topikot szívesen megmutogatnám pár ismerősnek, köztük Drága Anyukámnak, aki mindig azzal
b@szogat, hogy:
- ebbe fogok belehülyülni :)
- miért nem keresek már egy BEJELENTETT, NORMÁLIS, BIZTOS, munkahelyet :) :)
Jó téma!! :)
GL Mindenkinek!!
Szerintem aki hosszú ideje ezt csinálja mint pénzkereset és valóban azt látja benne az nem függő. Még sosem hallottam, hogy Manci nénit szarfüggőséggel vádolnák, mert 15 éve wc-s néni...
Szerintem a nyerő játékosok nagy része függő. Barátnőm pszichológia szakos hallgató és pár hónapja kitöltetett velem egy tesztet. Kb. 20 kérdésből állt, és ha 3nál többre igen a válasz, akkor elvileg szerencsejáték függő a vizsgált személy. Na nekem, olyan 10-12 igenem lett és biztos vagyok benne, hogy innen a fórumról senki nem állna meg 6 db alatt. Annyiban van szerencsénk, hogy ezt lehet pluszosan csinálni:)
Szerintem a nyerő játékosok nagy része függő. Barátnőm pszichológia szakos hallgató és pár hónapja kitöltetett velem egy tesztet. Kb. 20 kérdésből állt, és ha 3nál többre igen a válasz, akkor elvileg szerencsejáték függő a vizsgált személy. Na nekem, olyan 10-12 igenem lett és biztos vagyok benne, hogy innen a fórumról senki nem állna meg 6 db alatt. Annyiban van szerencsénk, hogy ezt lehet pluszosan csinálni:)
fel tudod tölteni esetleg valahova? kiváncsi lennék rá :)
amúgy ha már nem ismered el hoyg függő vagy, akkor tuti függő vagy :D
Mint az anonim alkoholistáknál:
Waspnak hívnak, nyerő játékos vagyok, és problémám van a szerencsejátékkal.
Egyébként az a problémám, hogy nem tudok eleget játszani, mert hosszasabb grindelések végén már undorodok a pókertől. Vissza akarom kapni a játék iránti szenvedélyemet!
100%