Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Gambling függőség - a nyerő játékosok hány %-nak vannak problémái?

dr.drogba
Válasz naggeri kommentjére
2012. szept. 28. 12:44

nemtom, netto 200-220 az szerintem lufasz még egy small stakes breakeven játék + RB kombóhoz is...

Nyilván sokkal több megvan a pókerböl,csak már ha ennyit tudnék keresni abbahagynám mert nem élvezem már.
Bár vszinü 2hónap után visszasirnám,hogy milyen jó volt saját beosztásban,fönök nélkül dolgozni.
Akkor lehet mégis függö vagyok?:)

rockett
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. szept. 28. 13:41

Én mindig is függőnek tartottam magam, de úgy voltam vele, akkor már egy kicsit tanuljak meg játszani, legyen pénzkereset, ne pénzégetés :)

szfvkrisz
Válasz rockett kommentjére
2012. szept. 28. 14:32

Huu,ez jó topik!Hatalmas igazságokkal! Mivel Ti már szinte mindent elmondtatok, nehéz újat írni!!
Talán annyit, hogy én is függőnek tartom magam már vagy 6 éve, de a gépezés távol áll tőlem(szerencsejáték)!
Viszont ezt a topikot szívesen megmutogatnám pár ismerősnek, köztük Drága Anyukámnak, aki mindig azzal
b@szogat, hogy:
- ebbe fogok belehülyülni :)
- miért nem keresek már egy BEJELENTETT, NORMÁLIS, BIZTOS, munkahelyet :) :)

Jó téma!! :)
GL Mindenkinek!!

Bumbanas
Válasz Zoleee kommentjére
2012. szept. 28. 14:48

Szerintem aki hosszú ideje ezt csinálja mint pénzkereset és valóban azt látja benne az nem függő. Még sosem hallottam, hogy Manci nénit szarfüggőséggel vádolnák, mert 15 éve wc-s néni...

andada
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. szept. 28. 15:14

Szerintem a nyerő játékosok nagy része függő. Barátnőm pszichológia szakos hallgató és pár hónapja kitöltetett velem egy tesztet. Kb. 20 kérdésből állt, és ha 3nál többre igen a válasz, akkor elvileg szerencsejáték függő a vizsgált személy. Na nekem, olyan 10-12 igenem lett és biztos vagyok benne, hogy innen a fórumról senki nem állna meg 6 db alatt. Annyiban van szerencsénk, hogy ezt lehet pluszosan csinálni:)

titcar
Válasz andada kommentjére
2012. szept. 28. 15:21

Szerintem a nyerő játékosok nagy része függő. Barátnőm pszichológia szakos hallgató és pár hónapja kitöltetett velem egy tesztet. Kb. 20 kérdésből állt, és ha 3nál többre igen a válasz, akkor elvileg szerencsejáték függő a vizsgált személy. Na nekem, olyan 10-12 igenem lett és biztos vagyok benne, hogy innen a fórumról senki nem állna meg 6 db alatt. Annyiban van szerencsénk, hogy ezt lehet pluszosan csinálni:)

fel tudod tölteni esetleg valahova? kiváncsi lennék rá :)

amúgy ha már nem ismered el hoyg függő vagy, akkor tuti függő vagy :D

JuhaAasz
Válasz titcar kommentjére
2012. szept. 28. 15:23

fel tudod tölteni esetleg valahova? kiváncsi lennék rá :)

amúgy ha már nem ismered el hoyg függő vagy, akkor tuti függő vagy :D

"amúgy ha már nem ismered el hoyg függő vagy, akkor tuti függő vagy"

ez a mondat mindennel felér. itt az igazság. a kérdőívre énis kíváncsi lennék

Wasp
2012. szept. 28. 15:25

Mint az anonim alkoholistáknál:

Waspnak hívnak, nyerő játékos vagyok, és problémám van a szerencsejátékkal.

Egyébként az a problémám, hogy nem tudok eleget játszani, mert hosszasabb grindelések végén már undorodok a pókertől. Vissza akarom kapni a játék iránti szenvedélyemet!

Krono
Válasz andada kommentjére
2012. szept. 28. 15:35

A legtöbb ilyen teszt nem ér semmit, ugyanis úgy közelíti meg a kérdést szinte teljes egészében, mint full szerencsejátékot.

Nyilván olyan kérdések vannak benne(láttam pár tesztet, szinte mindegyikben benne volt), hogy "aggasztja-e a játék befejezése után a gondolat, hogy bukott", meg hasonlók. Ez egy kiragadott példa, de ennél maradva: ha szarul tolsz egy sess-t, vagy van pár kérdésese hand, akkor nyilván aggaszt, hogy rosszul játszottál pár kulcspartit, ezért átgondolod a leosztásokat stb. Vagy pl. X időnél többet fordítasz a játékra, stb stb. Ezek miatt még nem leszel függő.

Az pedig, hogy 20 kérdésből, ha 3-ra igen a válasz, akkor függő vagy...hát...eléggé érdekes, azért lássuk be, 20ból 3 választ lehet, hogy a sarki kisboltos összehoz, mondom ezeket úgy, hogy nem láttam még a tesztet. Ilyen aránnyal elég nagy lehet a teszt "hiba%-a".

Remélem felteszed. :)

Shaikon
2012. szept. 28. 15:36

100%

Élő ügyfélszolgálat