Fecapro rémlik még valakinek? Ugye ő volt az aki hirdette a testét azt hiszem.
1blackknight eredeti hozzászólása
A csávó totál ruppótlan volt,úgy akart pénzt keresni,hogy játszol vele 3 play money sng-t,és ha ő nyer akkor utalsz neki Te 10 dolcsit,ha veszít,akkor ő utal Neked.
Na,mivel nyilvánvalóan egy centje sem volt,úgy gondolta páran ráugranak a nagyképű dumájára,és ha néhány játékot megnyer párszor 10 dolcsival bejjebb van.Persze ha vesztett volna akkor ő nem küldte volna a pénzt,mivel nem volt miből :D
De mivel senki nem volt vevő ilyen méretű baromságra,így törlődött a dolog.
Fecapro
Minden pénzt megérne ha vki megtalálná az avatarját vagy ami ki volt neki rakva képnek.
Everybody's dancing
Egy kis múlt idézés unalomból! Szerencsére a moderátorok dolgoznak és már egyre kevesebb van ! Én mondok kettót Mindenkitáncol és a felejthetetlen Trumann. Lehet rangsorolni is, jöhetnek klasszikus aranyköpések is.
ajfonozik.
amugy nektek tenyleg sok felesleges idotok lehet ilyen topicokat nyitni :S en ha esetleg unatkozok is, ennel kreativabb szoktam lenni :D.
Mondjuk ha mar szóba került, Zehy elég nagy troll volt! :D Ő amúgy hova tűnt?
mondjuk beterelsz egy két shemale-t a kéjlakba? :)
szerintem Zehy nem volt troll, legalábbis én nem úgy emlékszem rá.
Azt hiszem nyitok egy "Gyűjtsük össze az Akadémia legidiótább Fórumtopicjait", és ezzel együtt gyorsan belerakom azt is.
írjál az adminnak, hogy nicket szeretnél változtatni.
Az én rangsorom amugy . 1. Fecapro, 2. Trumann , 3. Mindenkitáncol, 4. Redtubi ( Redoutable)