Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Gyűjtsük össze az akadémia valaha volt legnagyobb trolljait!

titcarFTW
Válasz titcarFTW kommentjére
2013. márc. 26. 2:13

Fecapro rémlik még valakinek? Ugye ő volt az aki hirdette a testét azt hiszem.

titcarFTW
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. márc. 26. 2:14

Image 1blackknight eredeti hozzászólása Image
A csávó totál ruppótlan volt,úgy akart pénzt keresni,hogy játszol vele 3 play money sng-t,és ha ő nyer akkor utalsz neki Te 10 dolcsit,ha veszít,akkor ő utal Neked.
Na,mivel nyilvánvalóan egy centje sem volt,úgy gondolta páran ráugranak a nagyképű dumájára,és ha néhány játékot megnyer párszor 10 dolcsival bejjebb van.Persze ha vesztett volna akkor ő nem küldte volna a pénzt,mivel nem volt miből :D
De mivel senki nem volt vevő ilyen méretű baromságra,így törlődött a dolog.

Fecapro

titcarFTW
2013. márc. 26. 2:17

Minden pénzt megérne ha vki megtalálná az avatarját vagy ami ki volt neki rakva képnek.

danfiu
2013. márc. 26. 3:01

Everybody's dancing

titcar
2013. márc. 26. 3:24

Egy kis múlt idézés unalomból! Szerencsére a moderátorok dolgoznak és már egyre kevesebb van ! Én mondok kettót Mindenkitáncol és a felejthetetlen Trumann. Lehet rangsorolni is, jöhetnek klasszikus aranyköpések is.

írjál az adminnak, hogy nicket szeretnél változtatni.

naggeri
2013. márc. 26. 9:48

ajfonozik.

amugy nektek tenyleg sok felesleges idotok lehet ilyen topicokat nyitni :S en ha esetleg unatkozok is, ennel kreativabb szoktam lenni :D.

mondjuk beterelsz egy két shemale-t a kéjlakba? :)

Mondjuk ha mar szóba került, Zehy elég nagy troll volt! :D Ő amúgy hova tűnt?

szerintem Zehy nem volt troll, legalábbis én nem úgy emlékszem rá.

jabyga
Válasz naggeri kommentjére
2013. márc. 26. 11:00

mondjuk beterelsz egy két shemale-t a kéjlakba? :)

szerintem Zehy nem volt troll, legalábbis én nem úgy emlékszem rá.

Nem a hétköznapi értelmeben vett troll volt. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy én nem bírtam a lekezelő stílusát. De ezt itt fejezzük is be, mert nincs itt, nem tudja magát megvédeni...

silee21
2013. márc. 26. 11:02

Azt hiszem nyitok egy "Gyűjtsük össze az Akadémia legidiótább Fórumtopicjait", és ezzel együtt gyorsan belerakom azt is.

titcarFTW
Válasz titcar kommentjére
2013. márc. 26. 14:32

írjál az adminnak, hogy nicket szeretnél változtatni.

Hogy érted ezt? TITCARFTW igy hogy nagy betűvel mint neked vagy hogy ezt most tleg nem értem

titcarFTW
2013. márc. 26. 14:34

Az én rangsorom amugy . 1. Fecapro, 2. Trumann , 3. Mindenkitáncol, 4. Redtubi ( Redoutable)

Élő ügyfélszolgálat