Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Hova tűnt a PPB???

ferkocse
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. jan. 31. 22:11

Ha sokan ráálltak a spin&go-ra, akkor ez azt jelenti, hogy az mégis egy olyan játék, ahol nyereséget lehet realizálni?

én nem vagyok tag, és nem is vágyom rá, de én is ezt tolom szinte 90%-ban.
lehet nyereséget realizálni..

tikka_masala
Válasz Flush67 kommentjére
2015. jan. 31. 22:20

Azért ha az NL1000+ meg NL500-as edző csinál néhány elméletibb, "alapozó" videót és amúgy hozzáférést kapnak az általuk leadott edzésekhez, akkor bőven van mit tanulnia az NL10/20-as játékosoknak. Illetve megmutatják hogy is kell rendesen elemezni, gondolkozni és "rákényszerítik" a megfelelő off-the-table munkára őket, akkor az a 3 hét simán elmegy és gyorsan kiderül számukra (gondolom), hogy kivel érdemes foglalkozni, ki képes tényleg odapakolni magát.

balu999
Válasz Holdenper kommentjére
2015. jan. 31. 22:55

Elvitte a cica

TE még élsz Holdi? :)

Galambos Tarzan
Válasz Krono kommentjére
2015. jan. 31. 23:13

Hitelesség? De hát úgy reklámozták magukat, hogy ők a világ legjobbjai. Most akkor nem? Vagy hogy van?

Hát itt már megdőlt az egész, mert a világ legjobbja az én vagyok, voltam, és leszek is. És nem vagyok benne a csoportban.

Maxxxika
Válasz ferkocse kommentjére
2015. jan. 31. 23:21

én nem vagyok tag, és nem is vágyom rá, de én is ezt tolom szinte 90%-ban.
lehet nyereséget realizálni..

És lehet ezt valahogy számszerűsíteni?
Mondjuk $/játék?

Galambos Tarzan
Válasz Maxxxika kommentjére
2015. jan. 31. 23:29

És lehet ezt valahogy számszerűsíteni?
Mondjuk $/játék?

10.000

Maxxxika
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2015. jan. 31. 23:30

10.000

köszi, holnaptól én is kezdem.

hokuszpoker
Válasz Flush67 kommentjére
2015. febr. 1. 8:52

Szerintem nem tuntek el csak nem irhatnak szakmai dolgokrol, handelemzesekrol, nehogy atadjak a tudast az akademia tagoknak.

grabowsky
Válasz hokuszpoker kommentjére
2015. febr. 1. 9:19

Én úgy tudom, hogy minden rendben náluk.

Csupán nagyon el vannak foglalva, mert egyesével fújkálják penészölővel a stakeltektől beszedett bankókat. Berohadt a kupac alja.

Jó lenne, ha felvennének gyorsan még vagy 100 embert. Kevés a reg mostanság az asztaloknál.

Wasserstein
Válasz tikka_masala kommentjére
2015. febr. 1. 10:19

Azért ha az NL1000+ meg NL500-as edző csinál néhány elméletibb, "alapozó" videót és amúgy hozzáférést kapnak az általuk leadott edzésekhez, akkor bőven van mit tanulnia az NL10/20-as játékosoknak. Illetve megmutatják hogy is kell rendesen elemezni, gondolkozni és "rákényszerítik" a megfelelő off-the-table munkára őket, akkor az a 3 hét simán elmegy és gyorsan kiderül számukra (gondolom), hogy kivel érdemes foglalkozni, ki képes tényleg odapakolni magát.

igen, egy tökéletes világban így működne.

Élő ügyfélszolgálat