Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Insane In The Brain!

Riddler1988
2019. aug. 15. 15:04

Insane In The Brain!

Már régóta gondolkoztam hogy postolgatok majd! Most jöttem egy fél órás gyökérkezelésről és zsibbad a fél fejem! Kíváncsi vagyok milyen így grindelni! Be is ülök gyors! de csak 2 asztalra, mert ha ráfolyik a nyálam a billentyűzetre legyen időm letörölgetni! :))

Tegnap is volt egy kis gyökérkezelés: megnyertük a cselzi ellen a szuperkupát. Ziccerben néztem a fan klubbal ahol belebotlottam még gimis koromból ismert skinhead alkesz gyerekkel.

Egész jól kinőtte magát, tekintve h most a fradit tábor ultrája és büszkén feszít a fali képen ahogy épp Szalai-t folytogatja! :D

A dinamo elleni meccs óta megállás nélkül ivott. Ennél fogva már csak 3 mondattal operált:1. Igyunk egy voddkát!/Mitiszó?? 2. Fejeljünk le valakit szamurájkardal! 3. Gyűlölünk titeket!!!

Izzadtam nem kicsit, hogy normális mederben tartsam a beszélgetést! :D

Na beülök meglátom milyen ilyenkor jácccani!:Js:

szroli
Válasz Riddler1988 kommentjére
2019. aug. 16. 19:17

Hajrá

Riddler1988
2019. aug. 17. 2:14

Yo!

Kéne már blogolnom is lassan. Csajos post lesz a következő majd. De ha nem pokerezek épp akkor vagy koncerten vagyok, vagy iszok valami víz mellett/felett a spancikkal, vagy csajszikkal.

Október 5.- én megyek Kbarcikára a spartan Beastre és az Eplény super megmutatta h rengeteget kell még fejlődnöm és már csak 50 napom van a versenyig! :O Szal max 20 edzés fér bele addig.

Indulok is edzeni. Nyáron ilyenkor a legjobb pesten a street workout parkokban: friss levegő és sehol senki. Leszámítva pár részeget, vagy csövest, vagy részeg csövest itt - ott.

Kb. ilyeneket moveolgatok: [video=youtube;IUVcsjDuty8]https://www.youtube.com/watch?v=IUVcsjDuty8&t=771s[/video]

Tegnap egyik csaj mutatott egy tök király helyet. Pagony a neve és Budán van. Régen a Gellért fürdő része lehetett, mert medencékBEN voltak az asztalok ahová ülni lehetett. Open air hely és látszik a kivilágított Gellért szobor is. Nagyon romi. Ajánlom ha valami hangulatos randi helyszínt kerestek!

GL!

Riddler1988
2019. szept. 25. 19:31

Rettegek a péntektől. Először kell beszélnem egy csajjal józanul saját magamról és a köztünk lévő dolog hová fajulásáról. És nem a jófiús énemet akarja..

Marcow
2019. szept. 26. 2:44

Igyál előtte!

szroli
2019. szept. 26. 7:24

Minden képpen igyál előtte valamit.

van Gerwen
Válasz szroli kommentjére
2019. szept. 26. 8:13

Szerintem is minden képpen igyál meg előtte jó Magyar mód jára.

iKeksz
2019. szept. 26. 10:24

Tényleg ne most kezdj el buz.iskodni, csapj le egy brandyt 2 kacér jeges ászokkal, azt úgy már minden rendben lesz!

Ibiza
2019. szept. 26. 12:10

Ne legy buza, hogy pia nelkul felsz 1 csajtol, aki a rosszfius enedet akarja.
Jozanul beszeljetek meg, hogy te dugni akarod rendszeresen, ez a lenyeg, aztan utana johet a pia es a kikotozes! GL!

Riddler1988
2019. szept. 27. 0:41

Köszi srácok a tanácsokat! :P Úgy érzem hiba lenne részegen találkozni vele. Úgy is lereadelné a szitut és az meg szerintem gáz. + a spartan beast-ig no alkohol. Ez egy személyiségfejlesztő gyakorlat lesz számomra. Tudatosan, józanul a lényegre kell térnem ahogy Ibiza írja és pusholni neki szépen a dolgokat! :D Alig várom a showdown-t! :P

Élő ügyfélszolgálat