Kara Scottot eljegyezte az olasz cash game profi, Giovanni Rizzo
Scott kisasszony jelentős szerepét a pókeres közösségekben valószínűleg senki nem vitatja. Jelenleg a Party Poker profi játékosaként szerepel, illetve több színvonalas pókeres show műsornak is házigazdája volt. Legnagyobb élő torna eredményét 2009-ben az Irish Openen érte el, itt második helyezésével 312.600 eurót söpört be.
[CENTER]
[/CENTER]
Vőlegénye, Giovanni Rizzo a Gioco Digitale (a bwin tulajdonában álló olasz pókerterem) profi játékosa, akinek a fő profilja a készpénzes játékok, de élő versenyek sem hozzák zavarba, legnagyobb eredményét a 2010-es WSOP Main Eventjén érte el, itt a 7319 játékosból lett 288-ik, ezáltal 41.967 dollárral lett gazdagabb.
[CENTER]
[/CENTER]
Az eljegyzésre a WPT velencei állomásán került sor, abban a városban, ahol az első csókjuk is elcsattant. Kara és immár vőlegénye, Giovanni immár több, mint egy éve édesítik egymás életét, nemrégiben össze is költöztek Olaszországban.
Vaper a fickó :)
ízlések és pofonok..:))...
Nem zsánerem a csaj....
Nem zsánerem a csaj....
Nem zsánerem a csaj....
Mondom...ízlésről nem lehet vitatkozni...:))
Nem kell megvédeni Kara Scottot, mert nem támadta senki....csak a véleményemet mondtam el....
Viszont Monica Beluccit nem kellene "tukmálni"....árad belőle....minden, nekem Ö a nő....
De mondom, erről nem lehet vitatkozni....
Ha ott leszünk az ágy közelébe, majd elmondom, h kidobtam-e....:))
Gl és peace
ez a dagadt disznó kell a csajnak? itt valami nem stimmel :D
ez a dagadt disznó kell a csajnak? itt valami nem stimmel :D
Akkor KisMágusnak - LM - már nincs esélye :(? ;-(
Akkor KisMágusnak - LM - már nincs esélye :(? ;-(