Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Kiderült: brutális lesz az internetadó mértéke

kertitorp
Válasz benyo87h kommentjére
2014. okt. 22. 13:29

Pár éve nemzetközi szinten erőlködtek az ACTA-val, nem volt sikeres. Hazai "tanító mestereink" mutatnak erre egy másik verziót.

Zimmerit
Válasz Netrol kommentjére
2014. okt. 22. 13:52

A közmunka programot kevered a büntetésüket közmunkával letöltő trógerekkel. A közmunkaprogramban olyan munkaügyi központban regisztrált munkanélküliek vesznek részt akik nem találnak munkát, de szeretnének dolgozni. Sok közmunkaprogramos munka csak büntetlen előéletű munkavállalóknak szól. Tudom, hogy ez nem munkahely teremtés, meg nem lehet belőle megélni, de ne keverjük össze a szezont a fazonnal!

OFF. Nem hiszem, hogy keverném... Felénk ugyanis asszem parkgondozás címszóval megy a fenti tevékenység, mármint lapát és egyéb szerszámnyélen dülöngélés. Nem megbántva azokat persze, akik tényleg dolgoznak/dolgozni szeretnének, tanfolyamokon vesznek részt.

Zimmerit
Válasz OldRknight kommentjére
2014. okt. 22. 13:53

Ezt a 700as plafont reggel visszavonta az MTI. Nem a netre vonatkozott.

Vagy mégis. Index - Belföld - 700 forint lesz a maximális otthoni internetadó

Wildcatfish
Válasz Zimmerit kommentjére
2014. okt. 22. 14:03

Vagy mégis. Index - Belföld - 700 forint lesz a maximális otthoni internetadó

Igy nem örülünk de ezért nem lesz lázadás. havi 3$ belefér.

Palesz76
2014. okt. 22. 14:28

Velem duplán is ki*asztak!
38 évesen megtanultam használni az internetet erre bevezetnék ezt az adót. Sajnos nekem jobban fáj , hogy a hegyen termő gyümölcs 4/5- ét ezentúl lekvárnak kell befőzni, amihez kva sok cukor is kell.Egy rendes háztartásban 20 liter pálinka márciusra elfogy, utána forradalom!
Nicknevet is cserélhetem Lekvár 76- ra.

Mac Hine
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. okt. 22. 15:50

Velem duplán is ki*asztak!
38 évesen megtanultam használni az internetet erre bevezetnék ezt az adót. Sajnos nekem jobban fáj , hogy a hegyen termő gyümölcs 4/5- ét ezentúl lekvárnak kell befőzni, amihez kva sok cukor is kell.Egy rendes háztartásban 20 liter pálinka márciusra elfogy, utána forradalom!
Nicknevet is cserélhetem Lekvár 76- ra.

Abban a háztatásban ahol 20 liter pálinka márciusra elfogy az nem rendes hanem tele van alkoholistával. :D Én az üzlettársaimat szoktam "lekenyerezni" vele. Amúgy jó pálinka van eladó, valami kuriózum esetleg?

vargepard
2014. okt. 22. 16:49

Úgy néz ki, hogy nem erre gondoltak, hanem arra, vagyis nem így, viszont nem úgy, vagy várj már nem is az van mint tegnap, itt az új javaslat

balu999
Válasz Mac Hine kommentjére
2014. okt. 22. 17:26

Abban a háztatásban ahol 20 liter pálinka márciusra elfogy az nem rendes hanem tele van alkoholistával. :D Én az üzlettársaimat szoktam "lekenyerezni" vele. Amúgy jó pálinka van eladó, valami kuriózum esetleg?

Már nem azért de 20 lityi pálinka ló****. Városon a spuri meg a kristály a menő, falun a pálesz !!!

Netrol
2014. okt. 22. 20:04

zoltanh
2014. okt. 22. 22:13

Biztos sokatok látta már ezeket, de aki még nem annak egy kis csokorral.

Image
Image
Image
Image
[video=youtube;gJEkYg0TOT0]https://www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0[/video]
Image

Élő ügyfélszolgálat