Lehet pénzt nyerni pókerrel, pókerezéssel?
Már megörültem, hogy egy gazdasági és üzleti dolgokkal foglalkozó oldal ír a pókerről, erre kiderül, hogy (nem is annyira bújtatott) reklámról van szó... :(
Lehet pénzt nyerni pókerrel, pókerezéssel? És egyébként szerencsejáték a póker? | Minner
Azért elég érdekesen definiálják a szerencsejáték fogalmát:
"Azért sem szerencsejáték, mert a “ház” nem érdekelt abban, hogy te veszíts, nem ő ellene játszol, hanem a többi játékos az ellenfeled."
"Én imádtam online pókerezni, viszont a nagyobb nyeremények és a könnyebb pénzszerzés valahogy mindig az élő póker esetében jött. Ez annak is betudható, hogy élőben sokkal egyszerűbb kiismerni az embereket."
Meg annak, hogy egy élő termet promótál a cikk. :D
Ebben mi a pláne pontosan? Pirosan kiemelve ott van kerek perec a "szponzorált tartalom" felirat. A tv-ben is reklámom mennek a reklámszünetekben.
És a te felháborodásod oka pontosan mi is? :)
Nem vagyok felháborodva, csak értetlenkedem hogy egy promóciós cikkben miért hiba a promóció?A témaindító hozzászólás gúnyos utalása szerintem alaptalan, ennyi.
Az önmagában nem baj. De akkor már írhattak volna két értelmes mondatot a pókerről, nem csak baromságokat...
A gúnyolódás (bár én inkább iróniának nevezném) inkább ennek szólt.
Szar cikk
De az ember a persilnek se hiszi el hogy 30 fokon minden hofehér lesz.
Szar cikk
De az ember a persilnek se hiszi el hogy 30 fokon minden hofehér lesz.
Igen, lehet, de egyre kevesebbet. 10 éve még óriási összegeket nyertek kevés tudással is. Én egy ideje abbahagytam, nem tartottam be a BRM-et microtéten, a CG-hez meg alig vannak videók, és sokkal nehezebb, mint az MTT. De lehet, hogy elkezdek megint MTT-zni. Talán nekem is a saját kútfőmre kéne hagyatkoznom, ahogy Hajniii tette. Mennyit fejlődött a játék az elmúlt fél évben? Mi történt azóta? Hajniii-ról tud valaki valamit? Most nézem, hogy idén 32 000 dollárt nyert PS-en, nem semmi.
Igen!