Lehetseges botok Bet365 / Ipoker CG-n
Hello,
Inditok itt is egy topikot a temanak mert jobb ha minel tobben jelezzuk a supportnak hogy mi a gyanunk.
Masik nagyobb forumon is egyetertenek tobben hogy a kovetkezo nickek mogott botok jatszanak NL50 cg-n es felette Bet365 premium / ipoker asztalokon:
CLERGYMAN72
LOVEISPOKER
COSMOPOLITAN6
CORONER883
REALLITYCHECK
FLURRY67985
IAMGROOT7
HECT0R2
Meg tobb is lehet de ezekkel biztosan nem stimmel valami.
Ugyanolyan statokkal (nem csak alapstatok ugyanazok hanem pl agresszio utcakra lebontva cbet%-ok stb)-ugyanugy sizeolnak gyakorlatilag ugyanugy toljak irto aggrok es SOHA nem ulnek be ugyanarra az asztalra. Az hogy csupa nagybetu az osszes nev szinten eleg erdekes.
Mindegyik 28/22/9-t jatszik pre Wtsd:29/wonsd:49/WWSF :50
Ami meg ugyanaz hogy pre az osszes 28bbig 4betel 3.5x v 4x 3betre, 3x 3betre meg 4xelnek.
Soha nem jatszanak egymassal, akkor sem ulnek be ugyanarra az asztalra ha ures szek van a rekreaciosra pozicioban.
Inditottam nemzetkozi forumon is ugyet a temanak: LINK
Varok par kommentet aztan megy a sztori angol/Magyar supportnak is + a felugyeloszervnek is itt UK-ban csak hogy komolyan vegyek. Aki esetleg erintett irhatna az is.
Ha akademianak vannak kapcsolatai esetleg bet365-el vagy ok is tudnak jelezni felejuk az jo lenne.
Elore is koszi minden supportot.
Van egy hasonló nick a tétemen, akire szintén illik a leírás és biztos vagyok benne, hogy bot: CRAZYPLAYER99
Segíts megfogalmazni egy levelet és szívesen bejelentem veled őket.
Sajna nem ez az a hálózat ami bármit is tesz ezek eltüntetésére,bejelentést se veszik komolyan
Hyperben olyanok játszanak akik 10-200€ig tolják a nagy mennyiséget
Biztosan tudtam az egyikről hogy bot,egy másik hálózatban is kiszúrtam hogy ugyanaz a tag, fizetett a terem azért mert valóban csalást észlelt. Ipokeren meg azóta tolja serényen :D
az összes terem tele van botokkal
mi az hogy bot amúgy? botsáska? vagy mi? valaki elárulja?
Egy Backingben vannak! Tádááám :D