Pókerezett és ivott a gázoló! (Már megint lejáratja a média a pokert) WTF
Ti láttátok? Ma a retek klub esti kiadasában láttam. Engem tiltra rakott a bevezető, mi köze van a pokernek ehhez a tragédiához. Még jó hogy vannak ellen példák is, a mostani gyűjtés is ilyen amit a kosars srác protézisára szervezet az akademia..
Ti láttátok? Ma a retek klub esti kiadasában láttam. Engem tiltra rakott a bevezető, mi köze van a pokernek ehhez a tragédiához. Még jó hogy vannak ellen példák is, a mostani gyűjtés is ilyen ami a kosars srác protézisára szervezet az akademia..
láttam... így izgibb, nagyobb a nézettség, nemrég volt egy késeléses balhé, ahol egy ismerősöm járt pórul, a média bandaháborúról számolt be, miközben csak egy mezei kocsmai keménykedés volt az egész (bár a sérülés életveszélyes volt sajnos, happy end végződött a kórházban)
nem azé karambolozott mert pokerezett?
Ti láttátok? Ma a retek klub esti kiadasában láttam. Engem tiltra rakott a bevezető, mi köze van a pokernek ehhez a tragédiához. Még jó hogy vannak ellen példák is, a mostani gyűjtés is ilyen ami a kosars srác protézisára szervezet az akademia..
retek klub..
nem azé karambolozott mert pokerezett?
undormány az egész média.. a valós problémákról sosem beszélnek. Azt mért nem mondják pl. hogy miért esett ki Cristofel????
Csak a szar ömlik komolyan.
Ez nálam is kiverte a biztosítékot. És azt miért nem mondják hogy az ő VV5 című kulturális műsoruk mennyi kárt okoz?
szomoru h ilyet olvasok nemetorszagbol.pedig orultem hogy vegre megy a netem telorol es ez volt az elso cikk amire raklikkeltem :-(