Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ruttkai Jóska a magyar póker kiemelkedő egyénisége aFókuszban

Lordtebeli
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2014. máj. 16. 6:25

Vicc! Mit vártok a retek klubtól?

kispali01
2014. máj. 16. 6:25

Ezt a szakmai elemzést azért még nézzétek meg tőle :D
Atyaúristen :D

https://www.youtube.com/watch?v=tFh5ZI8DQvg

kispali01
Válasz kispali01 kommentjére
2014. máj. 16. 6:30

,, a flapp előtt hívott 2ezret én úgy tudom hogy föl emeltem 10ezerre vagy 8ezerre nem emlékszek pontosan. a flappra kijött ász nyóc király. ő hívott 2ezret én mondtam hogy All in" :))

svajcifiu
2014. máj. 16. 8:03

elég gáz az ember a hozzászólásai alapján is

ferkocse
2014. máj. 16. 8:37

b.meg, ez beszélni se tud..
"volt egy jumbo négyesem"
lol, jumbo a kiselefánt, nem?

Danny29
2014. máj. 16. 9:11

A fókuszos interjú után egyből eszembe jutott legendás videója :D
"nomór per nomór náj nádá nádá"

BrenDoN
2014. máj. 16. 9:11

A "pókermilliomos" munka közben: https://www.youtube.com/watch?v=GA36OF8TIEk

Mellesleg, ahogy Józsi is említi a videóban a Prolong, Gnolorp, Noni Juice, Aloe Vera meg ilyen okosságokból telik neki arra az ocsmány sárga Hummerra, ami alapján igen könnyen beazonosítható.

Szánalmas az egész RTL Klub, hogy egy nulla hírértékű dologból kreál egy hazugságot és ezzel mossa buta emberek agyát. Szánalmas Józsi, hogy úgy állítja be magát, mintha pókerből lenne pénze, pedig abból egy centet se profitált életében. Sajnos az ilyenek miatt is rossz a pókeresek megítélése, mert "ezek Hummerral járnak és az út közepére parkolnak meg kurvákat dobálnak a tetőről". Szóval, ha lenne valami pókeres érdekképviselet, akár pert is lehet indítani, de hát egy igazi profi nem foglalkozik ilyenekkel, hanem leül és grindol.

BrenDoN
Válasz svajcifiu kommentjére
2014. máj. 16. 9:13

elég gáz az ember a hozzászólásai alapján is

Mire mutat a link? Nekem azt írja, hogy nem talál semmit.

SajtiEgon
2014. máj. 16. 9:15

A bubira én is ismerem a "jumbó" elnevezést. Illetve a "flap" is helyén van, elvben a csávónak tényleg van USA kapcsolata (ezt egy, szintén a Ruttkai családba tartozó közelebbi ismerősömmel csekkoltam egykoron).

Egyébként meg nehogy félreértés legyen belőle, nem vagyok "szunyogh" úr pártján! :D

Bél@
Válasz SajtiEgon kommentjére
2014. máj. 16. 9:30

A bubira én is ismerem a "jumbó" elnevezést. Illetve a "flap" is helyén van, elvben a csávónak tényleg van USA kapcsolata (ezt egy, szintén a Ruttkai családba tartozó közelebbi ismerősömmel csekkoltam egykoron).

Egyébként meg nehogy félreértés legyen belőle, nem vagyok "szunyogh" úr pártján! :D

Ezt a retek klubos videót nem néztem meg, de felőlem lehet bármilyen kapcsolata, nem változtat azon a tényen, hogy egy utolsó mindenkigondoljonamitakar.

Élő ügyfélszolgálat