Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Sunday Million Runner Upból 1 év alatt microlimites szerencsevadász?

naggeri
Válasz GoodGame kommentjére
2012. dec. 17. 16:03

én nyitnék egy nonstopot mert ez az álmom, a többit meg feltenném a ződ nullára.

redoubtable
2012. dec. 17. 16:08

nyitnék egy konditermet.

redoubtable
Válasz naggeri kommentjére
2012. dec. 17. 16:12

én nyitnék egy nonstopot mert ez az álmom, a többit meg feltenném a ződ nullára.

Regisztráltasd be magad munkanélkülinek, írj egy pályázatot, és adnak rá talán 2 vagy 4Met. Egyik ismerősöm így nyitott pizzériát nyáron. 2M Ft ot kapott rá, meg start kártyával alkalmaz vagy 4 embert, akiknek a bérét vagy valamennyi % át (nem tudom pontosan) állja az állam.

trixilw
2012. dec. 17. 16:13

forexben verném el. Sokkal szebben lehet bukni, holmi up nem zavarna meg.

L.T.
Válasz trixilw kommentjére
2012. dec. 17. 16:31

Ne ítélkezzünk ilyen hamar:-)

"A szórás sokkal-sokkal nagyobb és a hosszútáv sokkal-sokkal hosszabb mint ahogy azt elképzelitek."

GoodGame
Válasz L.T. kommentjére
2012. dec. 17. 16:41

"A szórás sokkal-sokkal nagyobb és a hosszútáv sokkal-sokkal hosszabb mint ahogy azt elképzelitek."

Ja végülis elképzelhető, hogy nyer legközelebb 1-2 millió dollárnyit 10-12 lépcsős satelliten keresztül bejutva egy nagy versenyre és megnyerve azt és már lesz is elég BR-je, hogy kijöjjön neki a hosszútáv :)

"Nem gond ha elment a 150k lényeg, hogy az EV-d jó legyen, a többit megoldja a hosszútáv" :)

ivan41
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. dec. 17. 16:49

Csak figyeljétek meg, lesz még runner runner kutyavásár Budán.

Egy magyar SM. dobogós is lenullázta magát, ha jól emlékszem.

kry
2012. dec. 17. 16:52

nyitni kellene egy SundayMillionWinnerHs $5K/$10K asztalt ezeknek, hogy gyorsabban túl legyenek rajta. :D

Maxxxika
Válasz L.T. kommentjére
2012. dec. 17. 16:54

Ismerős ez a szöveg egy másik topicból

FlössösMadrid
2012. dec. 17. 17:37

Ez jó a pókernek, "Ebül szerzett pénz ebül vész el", csak hogy a hatalmas Tóth Zotyát idézzem :)

Élő ügyfélszolgálat