Szomorú,hogy ez van BPO helyett! De örülök ,hogy ez van és nem egy újabb reklámfilm. Szerintem ez pozitív változás,bár a versenyen elvből nem indulok.De inkább szervezzen versenyt, mintsem minden módon fikázzon lottóra buzdítson. Egy amúgy buta punk nóta jut róla eszembe "Ne szívjál füvet, szívjál inkább fa***! "
"Szerintem apu 6way potban UTG overbet allin megy gyenge ászaival a dravheavy flopon. Ezt látván a gyerek kritikai jelleggel hozzávágja a szuper-plüsspatkányt. Aput leriverelik, és tiltre kerül, amit a kislányon vezetne le, de jön anyu, és a konyhában elmagyarázza neki, hogy miért nem limpelünk AAal UTG, vagy ha már limpeltünk miért nem bikázunk bele a flopba egy allint. Apu megérti, játéka fejlődik, +EVs lesz, a család prosperál. A szöveg, ami alatta megy igaz, csak semmi köze ehhez."
Ezen már anno is hatalmasat röhögtem. "játéka fejlődi, +Ev-s lesz, a család prosperál" Kééész. :D
a reklám elég régi és már akkoriban is ki lett tárgyalva a dolog...
szuper :D
180 nevező esetén 4M added :D
Ez egy picit felháborító szerintem:
Szerencsejáték Zrt. - I.Szerencsejáték Zrt. – Tropicana Póker Kupa
Apa újra velünk játszik - YouTube
Minden lottózóban, maszekoknál is kötelezően ki kellett plakátolni...
Tetszik ez a pálfordulás. Azt jelenti ugye, hogy vesztettek. És hogy talán később se próbálnak valahogy keresztbe tenni. Inkább idomulnak. Jobb, mintha a háttérben rágnák a kormányzat fülét.
Minden lottózóban, maszekoknál is kötelezően ki kellett plakátolni...