Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Szerencsjáték Zrt. botrány reklám???

BennyGothiv
Válasz wamcsi kommentjére
2011. nov. 19. 23:58

Szomorú,hogy ez van BPO helyett! De örülök ,hogy ez van és nem egy újabb reklámfilm. Szerintem ez pozitív változás,bár a versenyen elvből nem indulok.De inkább szervezzen versenyt, mintsem minden módon fikázzon lottóra buzdítson. Egy amúgy buta punk nóta jut róla eszembe "Ne szívjál füvet, szívjál inkább fa***! "

jabyga
Válasz BennyGothiv kommentjére
2011. nov. 20. 0:18

"Szerintem apu 6way potban UTG overbet allin megy gyenge ászaival a dravheavy flopon. Ezt látván a gyerek kritikai jelleggel hozzávágja a szuper-plüsspatkányt. Aput leriverelik, és tiltre kerül, amit a kislányon vezetne le, de jön anyu, és a konyhában elmagyarázza neki, hogy miért nem limpelünk AAal UTG, vagy ha már limpeltünk miért nem bikázunk bele a flopba egy allint. Apu megérti, játéka fejlődik, +EVs lesz, a család prosperál. A szöveg, ami alatta megy igaz, csak semmi köze ehhez."

Ezen már anno is hatalmasat röhögtem. "játéka fejlődi, +Ev-s lesz, a család prosperál" Kééész. :D

dr.drogba
Válasz titcar kommentjére
2011. nov. 20. 9:06

a reklám elég régi és már akkoriban is ki lett tárgyalva a dolog...

Nem igazán a reklám a lényeg,hanem ez a nagy pálfordulás.
Szánalom ami ebben az országban minden szinten folyik.

BujtiLaci
Válasz dr.drogba kommentjére
2011. nov. 20. 10:58

szuper :D
180 nevező esetén 4M added :D

djeleven
Válasz bia89 kommentjére
2011. nov. 20. 11:33

Ez egy picit felháborító szerintem:

Szerencsejáték Zrt. - I.Szerencsejáték Zrt. – Tropicana Póker Kupa

Apa újra velünk játszik - YouTube

Minden lottózóban, maszekoknál is kötelezően ki kellett plakátolni...

titcar
Válasz djeleven kommentjére
2011. nov. 20. 14:45

nemzeti sporton is ott figyel a banner

remélem úgy reklámozzák, mint a legnagyobb hazai pókerversenyt, ami azért elég lol

Matt Coburn
Válasz titcar kommentjére
2011. dec. 1. 1:18

Tetszik ez a pálfordulás. Azt jelenti ugye, hogy vesztettek. És hogy talán később se próbálnak valahogy keresztbe tenni. Inkább idomulnak. Jobb, mintha a háttérben rágnák a kormányzat fülét.

want2push
Válasz djeleven kommentjére
2011. dec. 2. 10:19

Annál szánalmasabb, tekintve a korábbi pókerellenes reklámkampányukat. Tényleg képmutató bagázs.

Ahelyett, hogy a szolgáltatásaik érdemi megújítására törekednének csak a versenyt próbálják ellehetetleníteni mondvacsinált indokokkal. Ez viszont már nem járható út a határok nélküli 21. században és az internet világában. Főleg nem egy ilyen kis ország esetében, mint Magyarország.

Élő ügyfélszolgálat