2019-es piaci elemzés és mi várható 2020-ban?
Valaki innen a fórumról már megírta 2013-ban, hogy a főleg Európára koncentráló hálózatoknak jótanácsul, hogy egyesüljön a Boss, Ongame,Microgaming és iPoker hálózat mert csak így fognak túlélni hosszútávon , és láss csodát Boss 2014-ben, Ongame 2016-ban, MPN idén fog becsukni,és előbb-utóbb a már jó ideje a játékosok fejére szaró, undorító húzásokat is megcsináló iPokernek is lassan(de inkább gyorsan)eljön a vége.
Szerk.:A PS trónja pedig idén még nem is dől meg, de jövőre már könnyen lehet, hogy GGnetwork
belátható távolságban lesz minden téren.
Alig várom. A PS addig nem fog teperni a játékosokért amíg ez nem változik. Sajnos még túl nagy az előnye, hogy változtasson a jelenlegi VIP rendszeren. Ami gyakorlatilag nincs. Szinte semmit nem kapnak vissza a játékosok. Ha CG játékos lennék már rég léptem volna.
előbb-utóbb a már jó ideje a játékosok fejére szaró, undorító húzásokat is megcsináló iPokernek is lassan(de inkább gyorsan)eljön a vége.
Szerk.:A PS trónja pedig idén még nem is dől meg, de jövőre már könnyen lehet, hogy GGnetwork belátható távolságban lesz minden téren.
Köszönjük a cikket! Tudom, hogy a 888 nem fogad már magyarokat, de pár százan, ezren játszanak ott rendszeresen, ott mik a kilátások? Növekedett a forgalom, stagnál?
Köszönjük a cikket! Tudom, hogy a 888 nem fogad már magyarokat, de pár százan, ezren játszanak ott rendszeresen, ott mik a kilátások? Növekedett a forgalom, stagnál?
Csak hogy tudjátok a GG se egy ártatlan bárány. Másodkézből tudom, de eléggé igaznak tűnik, hogy csal a rakebackel valahogyan. Idézet egy barátom írásából:
"so esentially GG-poker was using some PVI system to give out rakeback, which esentially means giving regs less rakeback than recs and this worked with 2 ways a) good winning regs got the min spin in the fish buffet like 95% of the time and b) so let's say you needed to rake in 10$ to get one spin they only gave you credit for half of the rake so you had to effectively rake in 20$ but they only counted it as 10$ rake
which effectively ****ed the fish buffet rakeback system in a way where instead of getting like 30% people ended up getting 10% ~
so esentially they only credit you part of the rake you effectively raked in on the site
I don't know if your promotion has the same system going on but I generally am very suspicious when it comes to GG-Promotions these days
player a plays 200nl and pays 5bb/100 in rake - after playing 100 hands he raked in 10$ for the site, but the fish buffet promotion only tells him he raked in 5$ basically suggesting that he only paid 2.5bb/100 in rake but the problem is he didn't he paid the whole 5bb/100 but the promotion only registered a certain % of it depending on factors like, is he a reg? he is winnig? is he short stacking?
this should make sense now"
Kicsit gáz ez is.